Οι τιμές των ανανεωμένων CUPRA Formentor και Leon στην Ελλάδα

3.505 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2024)
Οι τιμές των ανανεωμένων CUPRA Formentor και Leon στην Ελλάδα
2 Φωτογραφίες »

- Φρεσκαρισμένα εξωτερικά.
- Μεγαλύτερη οθόνη 12,9 ιντσών για το infotainment.
- Έως 333 άλογα, με ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ. τα Plug-in υβριδικά.

Ξεκινούν την εμπορική τους πορεία τα ανανεωμένα CUPRA Formentor και Leon

Διαθέσιμα στην αγορά της Ελλάδας είναι τα ανανεωμένα CUPRA Formentor και Leon, με την ελληνική αντιπροσωπεία να προχωρά στην ανακοίνωση των τιμών τους. Από 36.590 ευρώ ξεκινάει το Formentor, από 31.490 ευρώ το Leon, ενώ παρών είναι και το Leon Sportstourer με τιμή από 42.990 ευρώ.

Φρεσκαρισμένα εξωτερικά

Πριν από περίπου δύο μήνες τα δύο μοντέλα της CUPRA φρεσκαρίστηκαν, ανανεώνοντας πλήρως τις μπροστινές του όψεις, που πλέον θυμίζουν «καρχαρία». Από κει και πέρα, τόσο το Formentor, όσο και το Leon διαθέτουν το νέο σήμα της εταιρείας επανασχεδιασμένους προβολείς LED και φαρδιά μάσκα. Αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος αμφότερων των αυτοκινήτων, με φρεσκαρισμένα σε σχεδίαση φωτιστικά σώματα, την ώρα που φωτίζεται και το λογότυπο. 

Μεγαλύτερη οθόνη 12,9 ιντσών για το infotainment

Οι αλλαγές στην καμπίνα περιλαμβάνουν επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, νέα υλικά και μπάκετ καθίσματα επενδυμένα με 73% ανακυκλωμένες μικροΐνες ή δέρμα φιλικό προς το περιβάλλον. Η CUPRA αναθεώρησε επίσης τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και τοποθέτησε μια μεγαλύτερη οθόνη αφής για το infotainment 12,9 ιντσών. Τα ανανεωμένα Formentor και Leon λαμβάνουν επίσης ένα ηχοσύστημα 12 ηχείων από τη Sennheiser.   

Έως 333 άλογα, με ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ. τα Plug-in υβριδικά

Στα κινητήρια σύνολα, το ανανεωμένο CUPRA Formentor λαμβάνει μεταξύ άλλων τον αναβαθμισμένο τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 2,0 λίτρων κινητήρα, που αποδίδει τώρα 265 ή 333 ίππους. Το 2λιτρο μοτέρ συνδυάζεται αποκλειστικά με επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και στην ισχυρότερη επιλογή με τετρακίνηση. Το Formentor είναι επίσης το μοναδικό που έχει επιλογή diesel χάρη στην 2λιτρο TDI με απόδοση 150 άλογα. Από κει και πέρα, στη βάση της γκάμας όλων των μοντέλων υπάρχει ο 1,5 λίτρων TSI βενζίνης, ο οποίος προσφέρεται και σε ήπια υβριδική έκδοση με 150 ίππους, αλλά και δύο επιλογές Plug-in υβριδικές, με τον ίδιο κινητήρα βενζίνης, συνδυαστικά με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία 19,7 kWh, ισχύος 204 και 272 ίππων. Η ηλεκτρική αυτονομία των Plug-in υβριδικών μοντέλων ανέρχεται στα 100 χιλιόμετρα.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για την εμπειρία μας στους δρόμους γύρω από τη Βαρκελώνη με τα ανανεωμένα CUPRA Formentor & Leon κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTRAK WEBFLEET
ALFA ROMEO