Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Θέση στο πόντιουμ της κατηγορίας LM-GTE θα διεκδικήσει η νέα Porsche 911 RSR
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θέση στο πόντιουμ της κατηγορίας LM-GTE θα διεκδικήσει η νέα Porsche 911 RSR

Ολοκαίνουργια Porsche 911 RSR

3.070 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2016)

Η Porsche μπορεί να κέρδισε το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA, όμως η Porsche 911 δεν τα κατάφερε εξίσου καλά στην κατηγορία LM GTE, γεγονός που ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας, στην απόφαση για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο.

Η 2017 Porsche 911 RSR μπορεί να θεωρείται λοιπόν γεγονός και έχει θέσει εξ αρχής ως στόχο την επαναφορά της ομάδας, στην ιστορική της θέση στο πόντιουμ των αγώνων.

Η πίσω πτέρυγά του είναι εμπνευσμένη από τη σειρά LPM1

Η πίσω πτέρυγά του είναι εμπνευσμένη από τη σειρά LPM1

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πρόκειται για ένα υδρόψυκτο νέο μοντέλο, με 6κίλυνδρο επανασχεδιασμένο κινητήρα 4 λίτρων, το οποίο και θα διαθέτει εντελώς νέα ανάρτηση, νέο αμάξωμα και αεροδυναμική. Η πίσω πτέρυγά του είναι εμπνευσμένη από τη σειρά LPM1 και παρέχει σημαντικά βελτιωμένη αεροδυναμική πίεση και απόδοση.
  
Το βάρος του είναι επίσημα στα 1.243 κιλά, ώστε να συμφωνεί και με τους σχετικούς κανονισμούς της FIA, ενώ το μήκος του είναι στα 4,56 μέτρα και το πλάτος του στα 2,05 μέτρα.
 
Η μηχανή του είναι ιδιαίτερα ελαφριά, με μπεκ καυσίμου άμεσου ψεκασμού και ένα άκαμπτο σύστημα βαλβίδων, ενώ η ιπποδύναμή του είναι πλέον στα 510 άλογα.
 
Επιπλέον έχει κιβώτιο 6 ταχυτήτων, με την Porsche πάντως να διατηρεί και το ατμοσφαιρικό σύστημα μετάδοσης, έναντι ενός νέου τούρμπο, ελπίζοντας ότι οι νέοι κανονισμοί της FIA για την κατηγορία LM-GTE θα δώσουν λύση στο ζήτημα με την ισορροπία επιδόσεων που εμφάνισε την περασμένη αγωνιστική σεζόν.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS