Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
8 φωτογραφίες »

Ολοκαίνουργιο EVO Final Edition πωλείται για 100.000 ευρώ!

9.617 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2021)

«Κουτάτο» Lancer Evolution στην τελευταία και περιορισμένη έκδοση Final Edition πωλείται στον Καναδά για 100.000 ευρώ. Εσείς τι λέτε, αξίζει τα λεφτά που ζητούν οι Καναδοί;

Το stop στην παραγωγή του Lancer Evolution το 2016 αποτέλεσε σημαντικό πλήγμα για τους απανταχού petrolheads, με την Mitsubishi να βγάζει την περιορισμένη, «Final Edition» έκδοση για να αποχαιρετήσει το θρυλικό της μοντέλο. Σήμερα, ένας έμπορος στο Ontario του Καναδά, ζητά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 150.000 δολαρίων Καναδά, σχεδόν 100.000 ευρώ, για ένα ολοκαίνουργιο Lancer Evolution Final Edition.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε το 2015, έχει λιγότερα από 100 χλμ. στο οδόμετρό του, και αποτελεί ένα από τα μόλις 350 Evo Final Edition που εισήχθησαν στην αγορά του Καναδά (από τα συνολικά 3.100 παγκοσμίως). Ειδικότερα, και σύμφωνα πάντα με τον έμπορο, είναι το τελευταίο Final Edition που κατασκευάστηκε, κάτι που επιβεβαιώνει και το ταμπελάκι που βρίσκεται στο αυτοκίνητο με τον σειριακό αριθμό «CA0350».

Το ταμπελάκι με τον σειριακό αριθμό «CA0350».

Το ταμπελάκι με τον σειριακό αριθμό «CA0350».


Και αν όλα αυτά δεν σας εντυπωσιάζουν, ίσως τα καταφέρει το γεγονός ότι το αυτοκίνητο είναι πραγματικά καινούργιο και σύμφωνα με τον πωλητή «κάθε χειμώνα ήταν αποθηκευμένο σε ειδικό θερμαινόμενο χώρο στις εγκαταστάσεις μας».

Εμφανισιακά, το αμάξωμα είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα και έχει μερικές διαφορές από τα «απλά» EVO, όπως τη βαμμένη μαύρη οροφή, το σηματάκι «Final Edition» στο καπό του πορτ-μπαγκάζ και ειδικά σχεδιασμένες ζάντες BBS. Μικρές διαφορές υπάρχουν και στο εσωτερικό, όπως πχ. οι ραφές σε κόκκινο χρώμα και η πλακέτα με τον σειριακό αριθμό του μοντέλου.
 

Μόλις 99χλμ. στο οδόμετρο.

Μόλις 99χλμ. στο οδόμετρο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
fiat
EPEKTASI EGGYHSHS