ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Turbo βενζίνης, στα 100 & τα 136 άλογα - Οι εκδόσεις εξοπλισμού

1.063 Επισκέψεις στο άρθρο
Από τη βασική έκδοση Edition Pack το Opel Corsa έχει 10άρα οθόνη αφής, ενώ αναλόγως του πακέτου μπορείς να επιλέξεις και ψηφιακό πίνακα οργάνων στις 7 ίντσες.

Από τη βασική έκδοση Edition Pack το Opel Corsa έχει 10άρα οθόνη αφής, ενώ αναλόγως του πακέτου μπορείς να επιλέξεις και ψηφιακό πίνακα οργάνων στις 7 ίντσες.

Το ατμοσφαιρικό Opel Corsa είναι μία προσιτή επιλογή με συγκεκριμένους όμως περιορισμούς ως προς την «κινησιακή ευελιξία». Η μικρή απόδοση ισχύος του συνόλου φτάνει και περισσεύει για την κίνηση εντός πόλης, ωστόσο σε μία υπεραστική διαδρομή θα αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις.

 
Για κάποιον που ταξιδεύει συχνά υπάρχουν οι turbo εκδόσεις, με 6άρι χειροκίνητο και 8άρι αυτόματο κιβώτιο, που θα διευκολύνουν περισσότερο το έργο του. Και στις δύο περιπτώσεις κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο 1.200άρης PureTech ο οποίος αναλόγως του μοντέλου αποδίδει 100 και 130 άλογα. Η γκάμα των turbo Corsa είναι η εξής:
  • Opel Corsa 1,2T 100 PS: Από 21.600 ευρώ (βασική έκδοση Edition Pacκ)
  • Opel Corsa 1,2T 100 AT8: Από 23.100 ευρώ (βασική έκδοση Edition Pack)
  • Opel Corsa 1,2T 130 AT8: Από 26.200 ευρώ (μεσαία έκδοση GS)

Εξοπλισμός: Έχει στάνταρ μεγάλη οθόνη 10 ιντσών, ζάντες αλουμινίου & πλήρη σουίτα με συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Μιας και αναφερθήκαμε για εκδόσεις, ας πούμε λίγα λόγια για τις εξοπλιστικές παροχές του Opel Corsa. Στην εισαγωγική έκδοση Edition Pack, μεταξύ άλλων, βλέπουμε στάνταρ 10άρα οθόνη αφής για το infotainment, οθόνη ενημέρωσης του οδηγού DIC 3,5 ιντσών,  πλήρη LED φωτισμό (ημέρας, ομίχλης και απλούς προβολείς), πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, air-condition, μηχανικά αναδιπλούμενους καθρέπτες και 16άρες ζάντες αλουμινίου. Όσον αφορά τα τις τεχνολογίες υποβοήθησης, το Opel Corsa της έκδοσης Edition Pack φέρει στάνταρ αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αισθητήρα αναγνώρισης σημάτων Κ.Ο.Κ., σύστημα προειδοποίησης παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και σύστημα ειδοποίησης κόπωσης οδηγού.
 
Όσον αφορά την έκδοση GS, ανάμεσα σε διάφορες σχεδιαστικές προσθήκες έχουμε έξτρα πίσω εσωτερικό φωτισμό με LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, αυτόματο μονοζωνικό κλιματισμό, κάμερα όπισθεν, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες και σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου.

Σελίδα 1Opel Corsa: Σε τι κινητήρες βγαίνει, πόσα «καίει» & πόσα λεφτά κάνει;
Σελίδα 2Turbo βενζίνης, στα 100 & τα 136 άλογα - Οι εκδόσεις εξοπλισμού
Σελίδα 3Πώς δουλεύει το Opel Corsa Hybrid των 100 ίππων, που «καίει» 6,1 λτ./100 μέσα στην πόλη
Mercedes
skoda