Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Opel Deals: Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με σημαντικές εκπτώσεις

 Σχολιάστε 
5.204 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2024)
Opel Deals: Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με σημαντικές εκπτώσεις
2 Φωτογραφίες »

- Συνεχίζεται το Opel Deals για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα.
- Σημαντικές εκπτώσεις σε τέσσερα δημοφιλή μοντέλα.
- Corsa, Mokka, Crossland και Grandland γίνονται ακόμα πιο προσιτά.
- Με πέντε χρόνια εγγύηση όλα τα Opel.

Συνεχίζεται το Opel Deals για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel ανακοίνωσε την συνέχεια του εμπορικού προγράμματος με την ονομασία Opel Deals. Χάρη στο νέο πρόγραμμα ετοιμοπαράδοτα Corsa, Mokka, Crossland και Grandland γίνονται ακόμα πιο προσιτά στο ελληνικό κοινό, αφού προσφέρονται με σημαντικές εκπτώσεις.

Σημαντικές εκπτώσεις σε τέσσερα δημοφιλή μοντέλα

Με το πρόγραμμα της Opel, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν εκδόσεις βενζίνης-diesel των τεσσάρων μοντέλων με όφελος που ξεπερνά τις 3.000 ευρώ, ανάλογα με το ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο που θα επιλέξουν. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόγραμμα εντάσσονται και τα ηλεκτρικά Corsa e και Mokka e, το όφελος για τα οποία φτάνει έως και τις 9.000 ευρώ, την ώρα που βρίσκεται σε ισχύ και ο τρίτος κύκλος του κρατικού προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», που προσφέρει επίσης 9.000 ευρώ ως επιδότηση.

Corsa, Mokka, Crossland και Grandland γίνονται ακόμα πιο προσιτά

Για παράδειγμα, στο δημοφιλές Corsa, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε υβριδική έκδοση 48V, το ποσό της έκπτωσης κυμαίνεται μεταξύ των 1.800 και των 2.750 ευρώ. Για το Mokka το όφελος του αγοραστή είναι ακόμα μεγαλύτερο, αφού η έκπτωση για το μικρό SUV της μάρκας αρχίζει από τις 2.700 ευρώ και φτάνει μέχρι και τις 3.200 ευρώ. Στο Crossland η έκπτωση του προγράμματος Opel Deals ορίζεται στις 3.000 ευρώ, ενώ στο μεγαλύτερο Grandland ξεκινά από τις 2.000 ευρώ και φτάνει έως τις 2.400 ευρώ.

Ενδεικτικά, να πούμε πως το Corsa στην Edition Pack με τα 100 άλογα η έκπτωση ορίζεται στις 2.500 ευρώ. Στο Mokka, στην εξοπλιστική έκδοση Edition Plus με 130 άλογα και αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο το όφελος φτάνει τις 2.900 ευρώ. Το Grandland, στην έκδοση Edition (130 άλογα) έχει αρχική 28.300 και με την έκπτωση των 2.000 ευρώ η τιμή κατεβαίνει στις 26.300 ευρώ, ενώ τέλος το Crossland  στην μεσαία εξοπλιστική έκδοση Family Edition (110 άλογα) κοστίζει από 20.300 ευρώ μετά την έκπτωση των 3.000 ευρώ

Με πέντε χρόνια εγγύηση όλα τα Opel

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση, ενώ το πρόγραμμα Opel Deals, που αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα θα είναι σε ισχύ μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.

Autotriti.gr
Autotriti.gr