Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ικανό να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, πόσο μάλλον, κάποιων που θα το ήθελαν στη κατοχή τους.

Ικανό να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, πόσο μάλλον, κάποιων που θα το ήθελαν στη κατοχή τους.

«Ορφανές» Bugatti Chiron!

5.441 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2016)

Ιδιοκτήτες, αναζητούν 280 Bugatti Chiron, που ακόμη δεν έχουν πείσει το υποψήφιο αγοραστικό κοινό.`Αραγε, θα βρεθούν σύντομα κάποιοι να υιοθετήσουν τα «ορφανά» Hypercar;

Παρόλο που η Bugatti θα παράξει 500 Chiron τα προσεχή έτη, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πουλήσει 220, εκ των οποίων μόνο μια έχει παραδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτό σημαίνει πως οι ιθύνοντες της εταιρείας θα πρέπει να βρουν περισσότερους λόγους, έτσι ώστε να πείσουν τους υποψήφιους πελάτες, δεδομένου ότι μια Chiron κοστολογείται στα 2.500.000 ευρώ.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Wolfgang Dürheimer, είχε δηλώσει πρόσφατα πως αν υπάρχουν αμφιβολίες από τη πλευρά του αγοραστικού κοινού, θα «εξαφανιστούν» από τη στιγμή που κάποιος θα οδηγήσει το Supercar της Bugatti, και παρότρεινε τους υποψήφιους αγοραστές να συμμετέχουν στα Test Drive, που έχουν προγραμματιστεί από τον επόμενο Μάρτιο.

Tέλος, η εταιρεία έχει αποφασίσει να αυξήσει τη παραγωγή της Chiron κατά 65 αυτοκίνητα για το 2017, το οποίο σημαίνει ότι η λίστα αναμονής, επεκτείνεται στα 3 έτη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
PEUGEOT