Νεαρή παγιδεύτηκε στο Tesla της και «ψήθηκε» στους 46 βαθμούς Κελσίου

2.223 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2024)
Νεαρή παγιδεύτηκε στο Tesla της και «ψήθηκε» στους 46 βαθμούς Κελσίου

- Το απίστευτο γεγονός κατήγγειλε μια χρήστης του TikTok
- Η ενημέρωση έλεγε 24 λεπτά αλλά αναφέρει πως διήρκεσε πολύ παραπάνω
- Έμεινε μέσα για 40 λεπτά και ενώ η θερμοκρασία είχε φτάσει 46 βαθμούς Κελσίου
- Χωρισμένοι σε στρατόπεδα οι χρήστες που είδαν και σχολιάζουν το βίντεο

Το απίστευτο γεγονός κατήγγειλε μια χρήστης του TikTok

Παγκόσμια αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο που έχει ανέβει στο TikTok από μια χρήστη ονόματι Brianna Janel. Η κοπέλα εμφανίζεται αναστατωμένη και μέσα από μια σειρά από βίντεο, μας ενημερώνει πως έμεινε παγιδευμένη εντός του Tesla της κι όλα αυτά ενώ έξω επικρατούσαν συνθήκες καύσωνα με 46 βαθμούς Κελσίου!

Η ενημέρωση έλεγε 24 λεπτά αλλά αναφέρει πως διήρκεσε πολύ παραπάνω

Όπως εξιστορεί στη δημοφιλή αυτή πλατφόρμα, η Janel την …πάτησε, καθώς το αυτοκίνητό της προέβη σε ενημέρωση λογισμικού. Όπως αναγραφόταν στην οθόνη του οχήματος, η διάρκεια της ενημέρωσης θα κρατούσε 24 λεπτά. Παρόλα αυτά, η ίδια παρέμεινε εντός του οχήματός της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και βιντεοσκοπώντας την εξέλιξη της διαδικασίας.

«Όταν το αυτοκίνητό σας πραγματοποιεί ενημέρωση λογισμικού, θα εγκλωβιστείτε αν παραμείνετε μέσα. (..) Εγώ το έκανα αυτό και τώρα είμαι κολλημένη στο αυτοκίνητό μου κυριολεκτικά στάζοντας ιδρώτα αφού έχει 39 βαθμούς Κελσίου. Έχω φρικάρει ελαφρώς, ελπίζω να μην μου τελειώσει ο αέρας. Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες ή τα παράθυρα. Οπότε ναι. Θα μείνω κολλημένη στο αυτοκίνητό μου μέχρι νεωτέρας».
 

@brianna__janel Note to self donΆt update your car when youΆre in it. #teslatok #tesla ♬ original sound - brianna | 2025 BRIDE

Έμεινε μέσα για 40 λεπτά και ενώ η θερμοκρασία είχε φτάσει 46 βαθμούς Κελσίου

Σε άλλο βίντεο, η Janel δηλώνει πως ενώ κατέχει το όχημα για πάνω από έξι έτη, τώρα αποφάσισε να προβεί στην πρώτη ενημέρωση λογισμικού, ενώ μάλιστα ήταν εντός του αυτοκινήτου. Παρέμεινε το πρώτο μισάωρο εντός του αυτοκινήτου ώστε να μην του προκαλέσει ζημιά και θα έπραττε αλλιώς αν ένιωθε την ανάγκη.

«Κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητό μου. Κοιτάξτε, ιδρώνω. Κυριολεκτικά στάζω ιδρώτα. Μπορείτε να το δείτε στο πρόσωπό μου(...)Εγκλωβίστηκα στο αυτοκίνητό μου, καθώς η ενημέρωση λογισμικού κράτησε 40 λεπτά, και στο εσωτερικό είχε 46 βαθμούς Κελσίου».
 

@brianna__janel Replying to @mm IΆM FREE. Thank you for your concerns. Some of you were telling me there was a way I couldΆve gotten out but I was afraid to mess up my car. Thats why i said i was stuck lol #tesla #teslatok ♬ original sound - brianna | 2025 BRIDE

Χωρισμένοι σε στρατόπεδα οι χρήστες που είδαν και σχολιάζουν το βίντεο

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο έγινε viral και οι αντιδράσεις από χρήστες της πλατφόρμας ήταν (και εξακολουθούν να είναι) αμέτρητες. Το κοινό χωρίστηκε στα δύο, με τους μεν να κατηγορούν την νεαρή ως προς το ότι δεν χρησιμοποίησε το χειροκίνητο σύστημα απελευθέρωσης έκτακτης ανάγκης του Tesla, ενώ οι δε να τοποθετούνται κατά της αμερικάνικης εταιρείας, θέτοντας «ζητήματα ασφαλείας».

LINGLONG STOXOS TOP 5
test center