Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αποκρουστική η εικόνα.

Παιδιά τραβούν Porsche ιερέα (+vid)

2.235 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2018)

Kαθηγητής Θεολογίας δήλώνει από την πλευρά του πως τέτοια περιστατικά αποθαρρύνουν τον κόσμο από το να επιστρέψει στην εκκλησία.

Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την ενέργεια ενός ιερέα στην Μάλτα, όταν πήρε την απόφαση να γιορτάσει τον διορισμό του σε εκκλησία της πρωτεύουσας Βαλέτα βάζοντας δεκάδες παιδιά να τραβήξουν με σχοινιά την Porsche του όσο αυτός βρισκόταν όρθιος πάνω της για να χαιρετά το πλήθος.
 
Ο εν λόγω κληρικός έχει όνομα Τζον Σουλτάνα με τους Times of Malta να αναφέρουν πως τέτοια «τελετουργικά» είναι συνηθισμένα για τους ιερείς στην περιοχή Γκόζο. Οι αντιδράσεις πάντως είναι πολλές, με το video που θα δείτε παρακάτω να έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, αφού αφενός γίνεται μια πρωτοφανής επίδειξη πλούτου και αφετέρου η εικόνα των παιδιών να τραβούν με τα χέρια τους έναν κληρικό πάνω σε ένα αυτοκίνητο είναι αποκρουστική.
 
Από την πλευρά του, ο καθηγητής Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μάλτας Ρενέ Καμιλιέρι χαρακτήρισε την παρέλαση ως «σκουπίδι» λέγοντας συγκεκριμένα «Υπάρχει ένας βαθμός κενότητας στην Εκκλησία αυτή τη στιγμή και δεν μπορούμε να περιμένουμε να προσελκύσουμε ανθρώπους σε εμάς αν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά τα ηλίθια πράγματα».

Σημειώνουμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Μάλτας είναι Καθολικοί.
 

Peugeot - Toyota
LEASING COURIER VS CITAN