Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε την ιδιαίτερα σπάνια Koenigsegg One:1, που προσπάθησε να σπάσει το ρεκόρ στο Ring, να κείτεται στην κυριολεξία... εν τόπω χλοερό.

Δείτε την ιδιαίτερα σπάνια Koenigsegg One:1, που προσπάθησε να σπάσει το ρεκόρ στο Ring, να κείτεται στην κυριολεξία... εν τόπω χλοερό.

Πανάκριβη στούκα στο Ring

5.876 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2016)

Μια εξαιρετικά σπάνια Koenigsegg One:1 στην προσπάθεια της να σπάσει το ρεκόρ πίστας του Nurburgring, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Δείτε πως και γιατί.

Η σουηδική μάρκα είχε ανακοινώσει πριν μικρό χρονικό διάστημα την επιστροφή της στην πίστα του Nurburgring, μετά την αφαίρεση των ορίων ταχύτητας, έτσι ώστε να θέσει νέο ρεκόρ πίστας στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής.
Σε αυτή την προσπάθειά της, λοιπόν, και κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών γύρων, ώστε να ρυθμιστεί στο βέλτιστο το setup της Koenigsegg One:1, συνέβη το ατυχές συμβάν με το hypercar να βγαίνει εκτός πίστας και να… κείτεται πάνω στο γρασίδι, σαν να βγήκε μόλις από τεράστιο καυγά.
Αρχικά, το σημαντικότερο γεγονός είναι ότι οδηγός χαίρει άκρας υγείας, παρόλη τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ωστόσο το hypercar δεν ήταν τόσο τυχερό μιας και χρήζει εντατικής μονάδας θεραπείας. 
Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα δεν έχουν εξακριβωθεί, εν τούτοις υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι σε δεξιά στροφή, του τμήματος Adenauer Forst της πίστας, τα φρένα μπλόκαραν με αποτέλεσμα την απώλεια του ελέγχου και στη συνέχεια την πρόσκρουση του Koenigsegg σε τοίχο.
Τέλος, η μάρκα σε ανακοίνωση της μετά το συμβάν ισχυρίστηκε ότι θα ανακατασκευάσει το hypercar, ενώ υπενθυμίζουμε πως είναι το δεύτερο ατύχημα με εμπλοκή μιας Koenigsegg, αφού στα τέλη του 2014 ένα πρωτότυπο της Agera R είχε προσκρούσει στις προστατευτικές μπαριέρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen