Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η συνεργασία που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν ανάμεσα στη Mercedes-Benz Ελλάς και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανανεώθηκε για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο.

Παναθηναϊκός & Mercedes μαζί και φέτος

1.661 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2017)

Η συνεργασία που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν ανάμεσα στη Mercedes-Benz Ελλάς και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανανεώθηκε για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο.

Η κορυφαία ελληνική ομάδα και η πιο επιτυχημένη των τελευταίων 20 ετών στην Ευρωλίγκα θα χρησιμοποιεί και φέτος ορισμένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα της Mercedes-Benz για τις μετακινήσεις της!  Έτσι, 29 Α-Class, GLA, C-Class, GLC καθώς και 1 Vito Tourer θα φροντίζουν καθΆ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν ώστε οι μετακινήσεις των αθλητών και των στελεχών της ομάδας να γίνονται με άνεση και ασφάλεια.
 
Στη Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς παρουσία της Διοίκησης, στελεχών, του προπονητή και παικτών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς, κος Ν. Πρέζας, δήλωσε: «Στη Mercedes-Benz Ελλάς πιστεύουμε ότι πρέπει να είμαστε ενεργό κομμάτι της κοινωνίας και ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό που πρέπει να όλοι να υπηρετούμε. Στο πλαίσιο αυτό έχει αναπτύχθηκε και η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, με την οποία, πέραν όλων των άλλων, μας ενώνει και το ίδιο πάθος για πρωταθλητισμό».
Από τη μεριά του ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκομαι ξανά εδώ, στις εγκαταστάσεις της Mercedes Benz για την επισφράγιση της ανανέωσης της συνεργασίας μας για δεύτερη σερί σεζόν.

Η πρώτη χρονιά της συνεργασίας μας ήταν άκρως επιτυχημένη, καθώς συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδος για την ομάδα μας. Οι στόχοι μας είναι κοινοί, να παραμείνουμε δηλαδή στην πρώτη θέση σε αυτό που κάνουμε. Όπως λέει και το moto της Mercedes-Benz `the best or nothing`…».

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS