Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παραδόθηκαν τα πρώτα ΙΧ ηλεκτρικά VW στην Αστυπάλαια!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παραδόθηκαν τα πρώτα ΙΧ ηλεκτρικά VW στην Αστυπάλαια!

2.084 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2022)

Τα πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Volkswagen ID παραδόθηκαν στους κατοίκους της Αστυπάλαιας στο πλαίσιο του προγράμματος «Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί».

Παραδόθηκαν τα πρώτα αυτοκίνητα σε ιδιώτες

Ο μετασχηματισμός της Αστυπάλαιας σε «έξυπνο και αειφόρο» νησί με τη συνδρομή του Volkswagen Group και την υποστήριξη της Kosmocar εξελίσσεται ταχύτατα με τους πρώτους ιδιώτες στο όμορφο νησί του Αιγαίου να παραλαμβάνουν τα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα Volkswagen ID. Η Kosmocar παρέδωσε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ID.3 Pure, και ID.4 στους νέους τους ιδιοκτήτες στη Χώρα της Αστυπάλαιας. Ως αποτέλεσμα, ο στόλος ηλεκτρικών οχημάτων αυξήθηκε περαιτέρω, αφού οι τοπικές αρχές χρησιμοποιούν ήδη από τον προηγούμενο χρόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγάλη η γκάμα της επιλογής

Στο πλαίσιο του προγράμματος οι κάτοικοι της Αστυπάλαιας απολαμβάνουν μια ειδική επιδότηση και προνομιακές τιμές για να αποκτήσουν το ηλεκτρικό όχημα που επιθυμούν. Προκειμένου να χρησιμοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα στο νησί ως μέσο μετακίνησης, οι επιλογές για να διαλέξει κάποιος είναι αρκετές. Μπορεί να επιλέξει μέσα από μια πλούσια γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων Volkswagen, όπως το e-up!, το ID.3 και το ID.4. Τέλος μέσα στις επιλογές του είναι και το ηλεκτρικό scooter SEAT MΟ 125.

Σε εξέλιξη ανακύκλωση παλαιών οχημάτων

Από κει και πέρα η Kosmocar και ο Δήμος της Αστυπάλαιας ξεκίνησαν μια πρωτοβουλία ανακύκλωσης παλαιών και εγκαταλειμμένων οχημάτων που βρίσκονται στο νησί με στόχο τη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και ταυτόχρονα την περαιτέρω αισθητική αναβάθμιση του νησιού. Οι σπασμένες μοτοσυκλέτες, τα σκουριασμένα αυτοκίνητα και τα ακινητοποιημένα φορτηγά απλά αποτελούσαν σημεία  ρύπανσης στο όμορφο νησί της Αστυπάλαιας. Η εκστρατεία ανακύκλωσης έχει σκοπό να εξαλείψει τις σχετικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και ταυτόχρονα να αναδείξει ακόμη περισσότερο την ομορφιά της Αστυπάλαιας. Τα οχήματα συλλέγονται αρχικά από εθελοντές, στη συνέχεια μεταφέρονται με πλοίο στην Αθήνα και τέλος ανακυκλώνονται από εξειδικευμένους συνεργάτες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr