Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
3 φωτογραφίες »

Παραμένουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κηφισίας

2.135 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2021)

Για περίπου 10 ημέρες ακόμα θα συνεχιστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ. Κηφισίας αφού οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων και συντήρησης του οδοστρώματος συνεχίζονται!

Με καθυστερήσεις θα συνεχίσει να διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισίας και για τις επόμενες ημέρες, καθώς οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων και συντήρησης του οδοστρώματος και στα δύο ρεύματα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας συνεχίζονται.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής, αυτές τις μέρες στο ρεύμα προς Κηφισιά εκτελούνται εργασίες στο τμήμα από την Κόδρου έως τα Γραφεία Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα, γίνονται παρεμβάσεις από την πλατεία Πλατάνου έως και την Αριστοτέλους. Το χρονοδιάγραμμα της Περιφέρειας αναφέρει πως οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου.
 
Θυμίζουμε πως οι εργασίες στην Λ. Κηφισίας, υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου: «Βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο Περιφέρειας Αττικής» που είναι συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ.
 
Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Πατούλης επεσήμανε: «Σταδιακά αλλάζουμε την εικόνα του οδικού δικτύου της Αττικής, κατά τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, περιορίζοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων. Η ασφάλεια των πολιτών και ο εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου της Αττικής βρίσκεται στη βάση του συνολικού σχεδιασμού της Περιφέρειας. Ο συνολικός σχεδιασμός μας για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλη την Αττική, όχι μόνο υλοποιείται επιτυχώς, αλλά συμβάλλει και στην ουσιαστική αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας». 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRANSIT CUSTOM
SAILUN KAINOTOMIA