Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το 44 εκ. δημιούργημα αυτό κατασκευάστηκε με μεγάλη βοήθεια από την σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας.

Πάρε με 8.000 ευρώ το μοτέρ της Chiron

4.634 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2017)

Θαυμάζεις την απόδοση των 1.500 ίππων του 8,0λτ. κινητήρα της Bugatti Chiron και θα ήθελες να το κάνεις δικό σου; Aυτή είναι η ευκαιρία σου.

Λίγες είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την ισχύ που παράγεται από το 8,0 λτ. W16 μοτέρ της Bugatti Chiron. Όταν οι μηχανικοί της μάρκας αποκάλυψαν ότι το μοντέλο θα έχει 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής, όλοι οι φίλοι της αυτοκίνησης έμειναν με το στόμα ανοιχτό και με το δίκιο τους αφού τα νούμερα ήταν τεράστια.

Το πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι ολόκληρο το αυτοκίνητο κοστίζει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ αλλά ακόμα και αν έχεις στο λογαριασμό σου αρκετά λιγότερα φαίνεται πως μπορείς να αποκτήσεις… τον κινητήρα της.
 
Με μόνο 8.000, ένας μοντελιστής μπορεί να δημιουργήσει σε μέγεθος 1:4 ακριβές αντίγραφο του πραγματικού μοτέρ της Chiron με όλα τα barcodes πάνω του.

Το 44 εκ. δημιούργημα αυτό κατασκευάστηκε με μεγάλη βοήθεια από την σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας και αποτελείται περίπου από 1.000 κομμάτια. Υπολογίζεται ότι χρειάστηκαν 2.500 ώρες να κατασκευαστούν τα κομμάτια (από κασσίτερο, ανοξείδωτο ατσάλι κ.α) και 220 ώρες να συναρμολογηθεί ενώ επίσης σημειώνεται ότι έχει λάβει την πλήρη έγκριση από την εταιρεία.
 

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO