Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Παρέλαση σκαραβαίων στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ

 Σχολιάστε 
1.297 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2024)
Παρέλαση σκαραβαίων στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ
2 Φωτογραφίες »

- Θα γεμίσει «Σκαθάρια» η συμπρωτεύουσα λόγω 88ης ΔΕΘ
- Τιμώμενη χώρα η Γερμανία στην φετινή ΔΕΘ
- Σήμα κατατεθέν της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ο Σκαραβαίος
- Η Λέσχη Σκαραβαίου Θεσσαλονίκης θα δώσει το παρόν

Θα γεμίσει «Σκαθάρια» η συμπρωτεύουσα λόγω 88ης ΔΕΘ

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για ένα εντυπωσιακό και νοσταλγικό θέαμα στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:00 με 19:30. Περίπου δέκα με δώδεκα αυθεντικά Volkswagen Beetle, γνωστά και αγαπημένα στην Ελλάδα ως «κατσαριδάκια», από τη Λέσχη Σκαραβαίου Θεσσαλονίκης, θα κάνουν μια φαντασμαγορική παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κλέβοντας τις εντυπώσεις και τις καρδιές των θεατών.

Τιμώμενη χώρα η Γερμανία στην φετινή ΔΕΘ

Φέτος, η ΔΕΘ έχει ως τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, και δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο εμβληματικό σύμβολο από το Volkswagen Beetle, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης και η περιοχή γύρω από το εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo AE θα γεμίσουν με μινιατούρες των θρυλικών «σκαραβαίων», υποδεχόμενοι τους επισκέπτες με ένα εντυπωσιακό σκηνικό που αναδεικνύει τη γερμανική παράδοση και καινοτομία.

 

Σήμα κατατεθέν της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ο Σκαραβαίος

Το Volkswagen Beetle, ή «κατσαριδάκι», με την ιδιαίτερη και χαρακτηριστική του εμφάνιση, έχει αγαπηθεί από γενιές οδηγών σε όλο τον κόσμο. Από το 1938 που ξεκίνησε η παραγωγή του μέχρι το 2003, κατάφερε να πουλήσει πάνω από 21,5 εκατομμύρια οχήματα, καθιστώντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα όλων των εποχών. Η ιστορία και ο θρύλος του παραμένουν ζωντανά, επιβεβαιώνοντας την αδιαμφισβήτητη γοητεία του.

Η Λέσχη Σκαραβαίου Θεσσαλονίκης θα δώσει το παρόν

Η Λέσχη Σκαραβαίου Θεσσαλονίκης, η οποία συγκεντρώνει τους λάτρεις αυτών των κλασικών οχημάτων, αποδέχτηκε την πρόσκληση από το Γερμανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης να συμμετάσχει στην 88η ΔΕΘ, προσθέτοντας μια μοναδική νότα γοητείας και νοσταλγίας στην έκθεση. Η παρέλαση των «κατσαριδάκιων» θα ξεκινήσει από το κέντρο της πόλης και θα καταλήξει στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ, δίνοντας στους θεατές την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα.

Η Λέσχη Σκαραβαίου Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 2014 και αριθμεί πλέον 70 μέλη, που μοιράζονται το πάθος τους για τα ιστορικά αυτά οχήματα. Η λέσχη διοργανώνει τακτικές εκδηλώσεις και συναντήσεις, με στόχο τη διατήρηση της κληρονομιάς των κλασικών «κατσαριδάκιων» και την ενίσχυση της κοινότητας των φίλων τους.

Η εκδήλωση αυτή αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κυριότερα γεγονότα της φετινής ΔΕΘ, γεμίζοντας την πόλη με χρώμα, κέφι και αναμνήσεις από το παρελθόν. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά αυτά τα εμβληματικά αυτοκίνητα, να μάθουν την ιστορία τους και να συνομιλήσουν με τα μέλη της Λέσχης Σκαραβαίου Θεσσαλονίκης, που θα μοιραστούν το πάθος τους για αυτά τα θρυλικά οχήματα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τη Θεσσαλονίκη να ζωντανεύει με τα θρυλικά «κατσαριδάκια» και να γιορτάσετε μαζί μας την 88η ΔΕΘ, σε μια εκδήλωση που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία και την ιστορία με τη διασκέδαση! Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά αυτά τα μοναδικά οχήματα και να συνομιλήσετε με τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι είναι μέλη της Λέσχης Σκαραβαίου Θεσσαλονίκης. Ακούστε τις ιστορίες τους, μοιραστείτε την αγάπη τους για τα κλασικά αυτοκίνητα και μάθετε περισσότερα για τη διατήρηση αυτής της ξεχωριστής κληρονομιάς. Οι λάτρεις των «κατσαριδάκιων» θα βρίσκονται εκεί για να σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή και να σας δείξουν τι σημαίνει πραγματικά να ζεις το πάθος σου για αυτά τα θρυλικά αυτοκίνητα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6971738731 
ή να στείλετε email στο [email protected].

Autotriti.gr
LINGLONG DIAGONISMOS