Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To νέο Honda BR-V

To νέο Honda BR-V

Παρουσιάστηκε το Honda BR-V

5.436 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2015)

Το αναμενόμενο επταθέσιο crossover SUV με στοιχεία ΜΡV της Honda, BR-V, όπως αναμενόταν παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Ινδονησίας, GAIKINDO. Προφανώς η εταιρεία επίλεξε τη συγκεκριμένη έκθεση αφού το BR-V θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά της Ινδονησίας.

Το πρωτότυπο μοντέλο συνδυάζει την εμφάνιση ενός SUV με καμπίνα επτά θέσεων από MPV και όλα αυτά σε ένα υπερυψωμένο αμάξωμα. Ακολουθώντας τη σχεδιαστική λογική της ιαπωνικής εταιρείας στο πρωτότυπο έχει τοποθετηθεί μια σπορ γρίλια, προβολείς LED, σχάρες οροφής και 16άρες ζάντες αλουμινίου.
    Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Honda Jazz
Όσον αφορά τον κινητήρα το BR-V είναι εφοδιασμένο με τετρακύλινδρο κινητήρα 1,5 λτ. i-VTEC με τη μετάδοση να γίνεται είτε μέσω ενός εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ή με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης. Συνολικά η απόδοσή του φτάνει τους 120 ίππους και στα 145 Nm ροπής στις 4.600 σ.α.λ.
Σχετικά με το εσωτερικό αλλά και τα συστήματα εξοπλισμού το crossover της Honda, σύμφωνα με την εταιρεία είναι αρκετά ευρύχωρο, παρέχοντας επιπλέον χώρο για τα γόνατα και το κεφάλι, καθώς και σύστημα κλιματισμού για τα πίσω καθίσματα. Για την ασφάλεια των επιβατών προβλέφθηκε η τοποθέτηση διπλού μπροστινού αερόσακου SRS, ABS, EBD, Vehicle Stability Assist (VSA) και Hill Start Assist (HSA). 
    Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Honda HR-VΗ τιμή του BR-V στην Ινδονησία θα είναι 16 ως 18.500 ευρώ για όσους επιθυμούν να το παραγγείλουν και η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2016 στο εργοστάσιο Honda Prospect Motor`s στην Karawang και σχετικά σύντομα θα κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες ασιατικές αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL