Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τι κάνει το εργαλειάκι που κρύβεται στο πορτμπαγκάζ του Skoda Elroq;

1.042 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2024)
Τι κάνει το εργαλειάκι που κρύβεται στο πορτμπαγκάζ του Skoda Elroq;
8 Φωτογραφίες »

- Το Elroq έρχεται μαζί με πολλά Simply Clever αξεσουάρ.
- Ειδικό χωνί για το δοχείο υγρού του παρμπρίζ.
- Νέα θήκη για smartphone στις θήκες πίσω από τα μπροστινά καθίσματα!
- Κρυφή θήκη σαν μάρσιπος κάτω από την εταζέρα για το καλώδιο φόρτισης.

Το Elroq έρχεται μαζί με Simply Clever αξεσουάρ

Το Elroq είναι το νεότερο αυτοκίνητο που παρουσίασε η Skoda και σας παρουσιάσαμε και εμείς, με το οποίο επεκτείνεται τόσο η γκάμα των SUV μοντέλων της, όσο και αυτή των αμιγώς ηλεκτρικών. Όπως ισχύει στα νεότερα αυτοκίνητα της τσεχικής μάρκας, έτσι και στο Elroq, μέρος του εξοπλισμού είναι πολλά χρήσιμα μικροαντικείμενα, τα οποία η Skoda ομαδοποιεί υπό την ονομασία «Simply Clever». Ένα από αυτά τα χρήσιμα γκατζετάκια... κρύβεται στην πόρτα του χώρου αποσκευών και μάλιστα έχει διπλό ρόλο.

Εργαλειάκι 2 σε 1 για να μετρά τη φθορά των ελαστικών και ξύστρα πάγου

Ο λόγος για ένα εργαλειάκι το οποίο χρησιμεύει τόσο ως όργανο μέτρησης για τη φθορά των ελαστικών (μετράει το βάθος του πέλματος), αλλά και ως ξύστρα για να αφαιρούν οι οδηγοί τον πάγο, τις δύσκολες ημέρες του χειμώνα. Το μικρό αλλά χρήσιμο Simply Clever εργαλείο, βρίσκεται στη μέσα πλευρά της πόρτας του χώρου αποσκευών. Συγκεκριμένα υπάρχει μια ειδική θήκη στο αριστερό τμήμα της πίσω πόρτας όπου αποθηκεύεται το εργαλείο, το οποίο είναι μάλιστα κατασκευασμένο από βιώσιμα υλικά.

Το 2 σε 1 εργαλείο δεν είναι κάτι το καινούργιο, ωστόσο σε παλαιότερα αυτοκίνητα της Skoda, όπως για παράδειγμα στη νεότερη γενιά του Fabia, βρίσκονταν μέσα στο πορτάκι που δίνει πρόσβαση στην τάπα του ρεζερβουάρ. Στο Elroq όπως φαίνεται βρήκε νέα στέγη.

Ειδικό χωνί για το δοχείο υγρού του παρμπρίζ, νέος χώρος για το καλώδιο φόρτισης

Η λίστα με τα Simply Clever αξεσουάρ στα αυτοκίνητα της Skoda είναι μακρά. Το ίδιο ισχύει και για το Elroq, το οποίο εισάγει την καινοτομία να διαθέτει ένα δίχτυ στην κάτω πλευρά της εταζέρας, που λειτουργεί ως χώρος αποθήκευσης του καλωδίου φόρτισης και παράλληλα μπορεί να αποθηκευτεί και κάτω από το πάτωμα του πορτμπαγκάζ. Από κει και πέρα, στο κάτω μέρος του καπό, το Elroq διαθέτει ένα έξυπνα σχεδιασμένο καπάκι από καουτσούκ, που εφαρμόζει στο δοχείο πλυστικής του παρμπρίζ ως χωνί, για να μπορεί να γεμίζει με υγρό χωρίς να τρέχει απ' έξω.

Ειδική θήκη για smartphone πίσω από τα μπροστινά καθίσματα

Στο εσωτερικό, το Elroq στις πίσω πλάτες των μπροστινών καθισμάτων έχει δημιουργήσει μία μικρότερη θήκη, πάνω στις ήδη υπάρχουσες, για την αποθήκευση smartphone, ενώ  ως Simply Clever λεπτομέρεια, χαρακτηρίζεται και ο εσωτερικός φωτισμός. Τέλος, υπάρχει σταθερά ο χώρος φύλαξης ομπρελών στις δύο μπροστινές πόρτες και μία ομπρέλα στην πόρτα του οδηγού, ένα προειδοποιητικό τρίγωνο στην πόρτα του χώρου αποσκευών, ένα boxάκι για τους πίσω επιβάτες με ποτηροθήκες στο κεντρικό τούνελ και άλλα πολλά.

Mercedes
20YEARS BEST SELLERS