Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Λίγες εβδομάδες πριν από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ένα νέο teaser δημοσιεύτηκε από τη Lamborghini.

To πρωτότυπο Terzo Millennio.

Tο πρωτότυπο Terzo Millennio παρουσιάστηκε το 2017.

Παρουσιάζει νέο μοντέλο η Lamborghini (+vid)

1.822 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2019)

Λίγες εβδομάδες πριν από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ένα νέο teaser δημοσιεύτηκε από τη Lamborghini, το οποίο προαναγγέλλει τον ερχομό ενός νέου μοντέλου.

Αν και δεν γίνεται συγκεκριμένο σε ποιο ακριβώς αυτοκίνητο αναφέρεται το νέο teaser που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μάρκα, όπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι το μοντέλο παραγωγής του πρωτότυπου Terzo Millennio που παρουσιάστηκε το 2017 και μπορείτε να δείτε στις εικόνες.
 
Το teaser βίντεο παρουσιάζει ένα σχεδιαστή της μάρκας να δημιουργεί σε σκίτσο το εμπρόσθιο μέρος του μοντέλου που θα βρίσκεται στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, ενώ η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο γνωστοποιεί πως οι άνθρωποι της Lamborghini είναι έτοιμοι για τα αποκαλυπτήρια. Αν και δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα της Terzo Millennio, ολοκληρωμένο το σκίτσο μοιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό με το πρωτότυπο, έτσι δε θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν δούμε το εντυπωσιακό supercar σε λίγες ημέρες από τώρα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, έντονη φημολογία υποστήριζε πως η Lamborghini θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο ενός υβριδικού hypercar. Μόνο 63 μονάδες θα κατασκευαστούν με το κόστος απόκτησης να κυμαίνεται κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Έχοντας το κωδικό όνομα LB48H, λέγεται  πως το συγκεκριμένο hypercar θα κληρονομήσει το στυλ της Terzo Millennio και ότι ένας ηλεκτρικός κινητήρας θα δίνει ισχύ τους μπροστινούς τροχούς, ενώ ο 6,5 λίτρων V12 κινητήρας εσωτερικής καύσης θα προσφέρει την ισχύ του στους πίσω τροχούς. Η συνολική ισχύς αναμένεται κοντά στα 850 άλογα.
 
Για να δείτε το πλήρες βίντεο κάντε κλικ πάνω στην ένδειξη View Profile.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are getting ready for @iaamesse. And you? #Lamborghini #IAA2019 #Frankfurt #CentroStileLamborghini

A post shared by Lamborghini (@lamborghini) on

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO