Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παρουσιάζει νέο σπορτίφ Accord και περιπετειώδες WR-V η Honda
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρουσιάζει νέο σπορτίφ Accord και περιπετειώδες WR-V η Honda

3.971 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2023)

- Πάει γεμάτη μοντέλα στο Tokyo Auto Salon η Honda.
- Έτοιμο το περιπετειώδες WR-V Field Explorer.
- Ντεμπούτο για το Honda Accord e:HEV Sports Line.
- Παρουσιάζει και αγωνιστικό έκπληξη με βάση το Civic.

Πάει γεμάτη μοντέλα στο Tokyo Auto Salon η Honda

To Tokyo Auto Salon 2024 είναι προ των πυλών και η Honda θα συμμετάσχει σε αυτό με μία σειρά εξατομικευμένων και αγωνιστικών αυτοκίνητων. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει μία σπορ έκδοση του Accord με την ονομασία e:HEV Sports Line, αλλά και το σκληροτράχηλο SUV, WR-V Field Explorer Concept.

Έτοιμο το περιπετειώδες WR-V Field Explorer

Ξεκινώντας με το πρωτότυπο WR-V Field Explorer, να πούμε πως το concept αυτό αποτελεί μία νέα οπτική του μικρού SUV των 121 ίππων, WR-V το οποίο προσφέρεται σε ασιατικές αγορές. Η νέα έκδοση δίνει έμφαση στην... περιπέτεια και την κίνηση εκτός δρόμου για ιδιοκτήτες που λατρευτούν τις εξορμήσεις στη φύση. Ξεχωριστό χαρακτηριστικό του πρωτότυπου είναι η νέα μάσκα με την ολόγραφη ονομασία της Honda, αλλά και τρία φώτα LED, που ταιριάζουν με τα κίτρινα φώτα ομίχλης. Οι προστατευτικές επενδύσεις έχουν μαύρο φινίρισμα, ενώ σκούρο είναι και το περιβάλλον των φώτων, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Τα μαύρα χαρακτηριστικά του WR-V Field Explorer Concept ολοκληρώνονται με τις μαύρες ζάντες.

Ντεμπούτο για το Honda Accord e:HEV Sports Line

Όπως προαναφέραμε, ανάμεσα στα ενδιαφέροντα μοντέλα είναι και μία σπορ έκδοση του γνωστού Accord. Ο λόγος για το Honda Accord e:HEV Sports Line, που επί της ουσίας πρόκειται για ένα Accord εξοπλισμένο με γνήσια αξεσουάρ της Honda. Πατάει σε ένα σετ από σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ενώ εξοπλίζεται με διακριτικά εξαρτήματα αεροδυναμικής φινιρισμένα σε γυαλιστερό μαύρο.

Παρουσιάζει και αγωνιστικό έκπληξη με βάση το Civic

Κλείνοντας, η γκάμα των Honda που θα εμφανιστούν στο Tokyo Auto Salon 2024 θα περιλαμβάνει επίσης τις τροποποιημένες εκδόσεις Honda Civic Type R Mugen Gr.A και Gr.B, οι οποίες είχαν κάνει την πρώτη τους εμφάνιση στην περσινή έκθεση. Επιπλέον, η αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει συνολικά 8 αγωνιστικά μοντέλα από διαφορετικές κατηγορίες μηχανοκίνητου αθλητισμού. Υπάρχει επίσης ένα άλλο μυστηριώδες και ακόμη ακυκλοφόρητο αγωνιστικό αυτοκίνητο με βάση το Civic που ονομάζεται «Joy Resistance» που θα διαθέτει τέρμα αεροδυναμικό αμάξωμα και υβριδικό σύστημα κίνησης.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
NOS AXIZEI