Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μπορεί από συνήθεια, μπορεί από επιλογή, γεγονός είναι ότι ο παραβάτης πέρασε αφρενάριστος από τα διόδια, σπάζοντας την μπαριέρα.

Μπορεί από συνήθεια, μπορεί από επιλογή, γεγονός είναι ότι ο παραβάτης πέρασε αφρενάριστος από τα διόδια, σπάζοντας την μπαριέρα.

Πέρασε τα διόδια «άκοπος»

6.920 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2017)

Η έναρξη της λειτουργίας ενός από τους νέους σταθμούς διοδίων της Ιονίας οδού συνοδεύτηκε από το περιστατικό ενός οδηγού που πέρασε χωρίς να φρενάρει καθόλου κομματιάζοντας την μπαριέρα.

Καμιά φορά δε χρειάζονται ούτε κάμερες που να γράφουν όλο το εικοσιτετράωρο, ούτε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, προκειμένου να έχουμε βίντεο από ένα ευτράπελο. Αρκεί μόνο η τύχη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτό έγινε σήμερα σε έναν από τους νέους σταθμούς διοδίων στην Ιονία οδό στον οποίο είχε στείλει συνεργείο ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι ώστε να γίνει ρεπορτάζ σχετικά με την έναρξη λειτουργίας των νέων σταθμών από χτες τα μεσάνυχτα.

Γίνεται η σύνδεση, γίνεται το ρεπορτάζ και ύστερα από λίγο ξαναέχουμε σύνδεση με το ίδιο σημείο όπου μαθαίνουμε πως κάποιος οδηγός με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Αντίρριο δε σταμάτησε ποτέ αλλά αντίθετα χτύπησε την μπάρα, την έσπασε και απλά σταμάτησε καμιά 500αριά μέτρα πιο κάτω για να τσεκάρει αν είχε καμιά ζημιά το αυτοκίνητό του και έπειτα συνέχισε κανονικά.Το όλο περιστατικό εκτός από τις κάμερες των διοδίων που έτσι κι αλλιώς θα το κατέγραφαν, το έπιασε και η τηλεοπτική κάμερα. Βέβαια οι κάμερες των διοδίων κατέγραψαν και τον αριθμό κυκλοφορίας του παραβάτη.

Την αιτία του περιστατικού αυτού δεν μπορούμε να τη γνωρίζουμε καθώς μπορεί να έγινε από επιλογή αλλά μπορεί και κατά λάθος καθώς μέχρι χτες η διέλευση από το σημείο είναι ελεύθερη οπότε αν είναι κάποιος κάτοικος της περιοχής πιθανόν να μην ήξερε για την έναρξη λειτουργίας του σταθμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW