Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο υπεύθυνος σχεδίασης της Honda, Makoto Iwaki, υποσχέθηκε: «Δεν μπορώ να σας πω το πότε ακριβώς, αλλά θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα ηλεκτρικά πρωτότυπα.».

Τα δύο concept αισθητικά παίζουν με την αναβίωση των ρετρό στοιχείων σε οχήματα του μέλλοντος. Το Urban EV αποτελεί μια μείξη του Ν600 και του 1ου Civic, ενώ το Sports EV αντλεί έμπνευση από το S800 Coupe.

Η έκδοση παραγωγής του Urban EV θα παραμείνει πιστή στο πρωτότυπο και θα πατήσει σε μια πλατφόρμα που εξελίσσει η Honda αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα.

Περισσότερα ηλεκτρικά Honda

3.193 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2017)

Την ώρα που η Honda παρουσιάζει το Sports EV Concept, ανακοινώνει πως θα φτιάξει από το 2019 την έκδοση παραγωγής του πρόσφατου Urban EV Concept, ενώ παράλληλα υπόσχεται περισσότερα ηλεκτρικά πρωτότυπα στο μέλλον.

Στην έκθεση του Τόκιο κάνει ντεμπούτο το ηλεκτρικό Honda Sports EV Concept, ενώ από εκεί μάθαμε πως το προηγούμενο σχετικό πρωτότυπο, το Urban EV της Φρανκφούρτης, θα περάσει στην παραγωγή σε δύο χρόνια.
 
Στο ίδιο κλίμα εφορίας, ο υπεύθυνος σχεδίασης της Honda, Makoto Iwaki, υποσχέθηκε πως έρχονται περισσότερα ηλεκτρικά εκθεσιακά οχήματα. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να σας πω το πότε ακριβώς, αλλά θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα ηλεκτρικά πρωτότυπα.».
   
Ως τώρα, τα δύο concepts αισθητικά παίζουν με την αναβίωση των ρετρό στοιχείων σε οχήματα του μέλλοντος. Το Urban EV αποτελεί μια μείξη πραγμάτων από το Ν600 και το 1ο Civic. Το Sports EV, πάλι, αντλεί έμπνευση από το S800 Coupe. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική, καθώς η εταιρεία έχει πολλά εμβληματικά μοντέλα από τα οποία μπορεί να πάρει στοιχεία.
 
Μετά το αστικό (Urban EV) και το σπορ (Sports EV) περιβάλλον, αν μπορούσαμε να στοιχηματίσουμε θα ήταν πως το τρίτο πρωτότυπο της Honda θα αφορούσε στα crossover. Όπως και να έχει, υπενθυμίζουμε πως η έκδοση παραγωγής του Urban EV θα παραμείνει πιστή στο πρωτότυπο και πως θα πατήσει σε μια πλατφόρμα που εξελίσσει η Honda αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα.

ford
OPEL