Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πιο άγριο αλλά ξανά με 400 άλογα το ανανεωμένο Audi RS 3

 Σχολιάστε 
6.450 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2024)
Πιο άγριο αλλά ξανά με 400 άλογα το ανανεωμένο Audi RS 3
9 Φωτογραφίες »

- Έχει ήδη πάρει το ρεκόρ στο Ring για αυτοκίνητα παραγωγής
- Η γρίλια μεγάλωσε και έχει πιο περίπλοκα γραφικά στα LED φώτα
- Με καθίσματα μπάκετ RS και δέρμα Nappa υψηλής ποιότητας
- Ξανά με 400 άλογα αλλά λιγότερο υποστροφικό

Έχει ήδη πάρει το ρεκόρ στο Ring για αυτοκίνητα παραγωγής

Πριν λίγους μήνες, το Audi RS 3, φορώντας καμουφλάζ σε όλο το αμάξωμα, έκανε δικό του το ρεκόρ για το ταχύτερο compact αυτοκίνητο παραγωγής στην πίστα του Nurburgring και τώρα, η μάρκα προχωρά στην επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσής του. Το RS 3 facelift δεν φέρνει μαζί του περισσότερα άλογα αλλά η Audi υπόσχεται πολλές βελτιώσεις στον χειρισμό του αυτοκινήτου.

Oι παραγγελίες ξεκινούν αυτόν τον μήνα και τα πρώτα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στις αντιπροσωπείες τον Οκτώβριο. Οι τιμές στην Γερμανία ξεκινούν από 66.000 ευρώ για το hatchback και από 68.000 για το σεντάν.

Η γρίλια μεγάλωσε και έχει πιο περίπλοκα γραφικά στα LED φώτα

Σε σχέση με το προ-ανανέωσης μοντέλο, το καινούριο RS 3 ξεχωρίζει χάρη στην ελαφρώς τροποποιημένη γρίλια που έχει τώρα νέο περίγραμμα, νέους αεραγωγούς και πιο έντονο μπροστινό διαχύτη. Πιο περιίπλοκα σχεδιαστικά είναι τα φώτα ημέρας LED καθώς περιλαμβάνουν 24 στοιχεία τοποθετημένα σε καρό μοτίβο αλλά υπάρχουν ακόμη τρεις ακόμη διατάξεις φώτων DRL που μπορούν να επιλεχτούν μέσω της οθόνης infotainment. Πίσω, το RS 3 διαθέτει νέα γραφικά στα πίσω φώτα, μεγαλύτερο διαχύτη και δύο νέες οβάλ απολήξεις με μαύρα πλαίσια.

Η Audi έχει επίσης μεγαλώσει την χρωματική παλέτα του αυτοκινήτου, προσθέτοντας τα Ascari Blue, Progressive Red και Daytona Gray με ματ φινίρισμα. Ένα σετ ζαντών αλουμινίου 19 ιντσών σε μαύρο ματ χρώμα είναι στάνταρ, αλλά διατίθεται και ένα δεύτερο σετ ζαντών σε ματ σκούρο γκρι ή γυαλιστερό μεταλλικό μαύρο.

Με καθίσματα μπάκετ RS και δέρμα Nappa υψηλής ποιότητας

Στην καμπίνα του αυτοκινήτου έχουν γίνει αρκετές αλλαγές. Μπορεί για παράδειγμα να εξοπλιστεί προαιρετικά με καθίσματα μπάκετ RS από ανθρακονήματα, νέο εσωτερικό φωτισμό και μοναδικές ραφές στα καθίσματα, το κεντρικό υποβραχιόνιο, τα υποβραχιόνια των θυρών και το τιμόνι. Προσφέρεται επίσης δέρμα Nappa υψηλής ποιότητας και η Audi λέει ότι έχει αναπτύξει μια ομάδα πέντε χημικών για να διασφαλίσει ότι όλα τα επιλεγμένα υλικά αναδίδουν την τέλεια μυρωδιά του νέου αυτοκινήτου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
ASFALISH PSILA GRAMMATA