Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Honda σκέφτεται σοβαρά να κάνει την επόμενη γενιά του NSX ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο με 4 κινητήρες 1.000 ίππων, παίρνοντας την τεχνολογία από το αγωνιστικό του Pikes Peak, 4-Motor Acura EV Concep
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Honda σκέφτεται σοβαρά να κάνει την επόμενη γενιά του NSX ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο με 4 κινητήρες 1.000 ίππων, παίρνοντας την τεχνολογία από το αγωνιστικό του Pikes Peak, 4-Motor Acura EV Concept.

Πλήρως ηλεκτρικό το επόμενο Honda NSX

4.719 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2017)

Το αγωνιστικό Honda NSX έχει 4 ηλεκτροκινητήρες και συνολικά 1.000 ίππους, μια διάταξη που μπορεί να περάσει και στην επόμενη γενιά του εμβληματικού μοντέλου. Δείτε τι σχεδιάζουν οι Ιάπωνες για το πλήρως ηλεκτρικό NSX του μέλλοντος…

Η Honda σκέφτεται σοβαρά να κάνει την επόμενη γενιά του NSX ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο με 4 κινητήρες. Ο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, Sekino Yosuke, αποκάλυψε την παραπάνω πρόθεση στο περιθώριο της εκδήλωσης για το αγωνιστικό 4-Motor Acura EV Concept με τους 4 ηλεκτροκινητήρες των 1.000 ίππων.

Το Honda NSX εξελίσσεται και σταδιακά στρέφεται στον ηλεκτρισμό. Υβριδικό τώρα, πλήρως ηλεκτρικό στο μέλλον.

Το Honda NSX εξελίσσεται και σταδιακά στρέφεται στον ηλεκτρισμό. Υβριδικό τώρα, πλήρως ηλεκτρικό στο μέλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο κος Yosuke είπε σχετικά: «Η τεχνολογία του οχήματος του Pikes Peak θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα. Δεν είναι απλά ένα όχημα που αγωνίζεται. Θα ήθελα ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην παραγωγή και υπάρχουν μερικές σπουδές γύρω από αυτό.».
  
Το μεγαλοστέλεχος της Honda συνέχισε λέγοντας: «Θέλουμε τα ηλεκτρικά μας μοντέλα να είναι ευχάριστα στην οδήγηση και είναι ξεκάθαρο πως αυτή η πρόταση με τους περίπου 1.000 ίππους δίνει χαρά, ενώ χρησιμοποιεί τεχνολογία που θα μπορούσε μια μέρα να περάσει στην παραγωγή. Εξετάζουμε τι είναι πιθανό τώρα.».
 
Υπενθυμίζουμε πως η Honda έτρεξε πέρσι με το 4-Motor Acura EV Concept στο Pikes Peak, τερματίζοντας 3η. Διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ για κάθε τροχό, ο οποίος μπορεί να επιταχύνει ή να επιβραδύνει ανεξάρτητα από τους άλλους, βελτιώνοντας το χειρισμό του οχήματος. Όπως και να έχει, το νέο Honda NSX έχει ακόμα πολύ «ζωή» και δεν μπορούμε να μιλάμε για νέα εκδοχή πριν το 2023.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
OPEL