Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το αυτοκίνητο μάλιστα βρέθηκε στην πίστα του Ehra-Lessien για να «τεσταριστεί» από τον επίσημο δοκιμαστή της Βugatti Αndy Wallace.

Το περίβλημα της αποτελείται από ειδικά κατασκευασμένα τριγωνικά κομμάτια.

Eχει την δυνατότητα να παράξει από μόνο του 5,3 ίππους και 92 Νm ροπής.

Πλήρως λειτουργική Chiron από LEGO (+vid)

2.626 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2018)

Την πρώτο αυτοκίνητο κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από τουβλάκια LEGO που μπορεί και κινείται με δικό του κινητήριο σύνολο κατασκεύασαν Βυggati και η εταιρεία κατασκευής των παιδικών παιχνιδιών.

Ένα πραγματικά ασύλληπτο project κατάφεραν να ολοκληρώσουν η Bugatti σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία παιδικών παιχνιδιών LEGO, αφού κατάφεραν να κατασκευάσουν μια Chiron σε κλίμακα 1:1. Μάλιστα, το δημιούργημά τους όχι μόνο μοιάζει εντυπωσιακά στο πραγματικό μοντέλο αλλά έχει το δικό τoυ κινητήριο σύνολο.

Για να ολοκληρωθεί το σύνολο της κατασκευής αυτής χρειάστηκαν περισσότερα από 1 εκατομμύριο τουβλάκια, που σε αντίθεση με άλλα τέτοια project, δεν είναι ενωμένα μεταξύ τους με κόλα, και περίπου 13.438 ώρες συναρμολόγησης. Το περίβλημα όπως και η καμπίνα αποτελούνται από ειδικά κατασκευασμένα τριγωνικά κομμάτια που ενώνονται μεταξύ τους εσωτερικά ενώ είναι σημαντικό να σημειωθεί πως τα μόνα μέρη που δεν είναι κατασκευασμένα από LEGO είναι τα ελαστικά και τα εξωτερικά εμβλήματα που έχουν παρθεί κατευθείαν από την Bugatti.
 
Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, θα μπορούσαμε να πούμε πως την παράσταση κλέβει το γεγονός πως αυτό το κατασκευασμένο από LEGO αυτοκίνητο έχει την δυνατότητα να παράξει από μόνο του 5,3 ίππους και 92 Νm ροπής με τη μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει τα 20 χλμ μέσω χιλιάδων ειδικών LEGO γραναζιών για όλα τα βασικά μηχανικά μέρη της κατασκευής.

Το αυτοκίνητο μάλιστα βρέθηκε στην πίστα του Ehra-Lessien για να «τεσταριστεί» από τον επίσημο δοκιμαστή της Βugatti Αndy Wallace, ο οποίος και δήλωσε: «Από 20 μέτρα δεν είναι ξεκάθαρο ότι κοιτάζεις ένα LEGO και όχι την αληθινή Chiron»

Δείτε το video.
 

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing