Ψήφισε & κέρδισε: Ποιο είναι το καλύτερο SUV της χρονιάς;

5.924 Επισκέψεις στο άρθρο (24/12/2020)

Μέσω της ψηφοφορίας για το BEST CAR 2021 οι αναγνώστες των Auto Τρίτη & Νet Τρίτη έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν και το καλύτερο SUV επιλέγοντας ανάμεσα σε 8 ολοκαίνουργια μοντέλα.

Τα SUV έχουν πλέον ξεχωριστή θέση στην καρδιά των αγοραστών. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος για την αποφυγή των κακοτοπιών της καθημερινότητας, η πανοραμική θέση οδήγησης,  η πρακτικότητα και αίσθηση ασφάλειας που προσφέρουν, κάνουν τα SUV ιδιαίτερα δημοφιλή. Όλοι θέλουν ένα SUV. Από την άλλη, η αυξημένη ζήτηση φέρνει και την ανάλογη προσφορά και σχεδόν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές σχεδιάζουν, εξελίσσουν και κατασκευάζουν νέες SUV/Crossover προτάσεις.  Οι πωλήσεις των SUV/Crossover αυξάνονται εκρηκτικά σε όλες τις κατηγορίες αμαξώματος  (compact, μικρομεσαία, μεγάλα ακόμα και coupe) και φυσικά ανάλογη αύξηση σημειώνει και το μερίδιο αγοράς της συγκεκριμένης κατηγορίας στην πίττα της αγοράς.  Αυτό κάνει το βραβείο για το καλύτερο SUV ιδιαίτερα σημαντικό. Πέρσι, όλοι εσείς που ψηφίσατε για το BEST CAR αναδείξατε ως καλύτερο SUV της χρονιάς το Ford Puma που ήταν και το δεύτερο μοντέλο στη γενική κατάταξη. Φέτος ποιος θα είναι ο νικητής;

8 ολοκαίνουργια SUV για να ψηφίσεις
Mε όσα γράφτηκαν παραπάνω σίγουρα δεν είναι τυχαίο που από τα 18 υποψήφια BEST CAR 2021 τα 8 είναι SUV/Crossover. To νέο Ford Kuga ήρθε με πιο crossover στυλ, πλήρως ψηφιοποιημένο, υβριδικές εκδόσεις και κορυφαία πρακτικότητα για να κάνει τη διαφορά. Το νέο Hyundai Τucson λανσάρει το νέο look της φίρμας, έχει εντυπωσιακά φώτα και ανάλογο εσωτερικό, καθώς και εξηλεκτρισμένη γκάμα. Το Kia Sorento μεγάλωσε περισσότερο, αλλά ταυτόχρονα έγινε κομψότερο και απέκτησε high-tech εσωτερικό. Στη δεύτερη γενιά, η Mercedes GLA απέκτησε πιο crossover και πολυχρηστικά χαρακτηριστικά στοχεύοντας να παραμείνει το best seller των premium compact crossover μοντέλων. Το νέο Opel Mokka ενσαρκώνει το νέο look της φίρμας (Opel Vizor), έχει πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό και για πρώτη φορά είναι διαθέσιμο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Το Peugeot 2008 ήρθε βασισμένο στη νέα γενιά του 208 με premium σχεδιασμό και ποιότητα, ενώ έχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με 136 ίππους και άνω των 300 χλμ. αυτονομία. Μεγαλύτερο, κομψότερο, πιο high-tech και ακόμα πιο πρακτικό, το 2ης γενιάς Renault Captur ήρθε χτισμένο σε νέα πλατφόρμα που μπορεί να υποστηρίξει και Plug-in υβριδική τεχνολογία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Toyota Yaris Cross, το πρώτο μικρό SUV της ιαπωνικής φίρμας, που έρχεται βασισμένο στο νέο Yaris. Διαθέτει ξεχωριστή εμφάνιση, υβριδική τεχνολογία και υπόσχεται μια ευχάριστη οδηγική εμπειρία.
 
Ψήφισε εδώ το BEST CAR 2021 έχοντας την ευκαιρία να κερδίσεις 1 από τα 2 αυτοκίνητα και πολλά  πλούσια δώρα

Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα νέα SUV αυτοκίνητα της χρονιάς κάνοντας κλικ ΕΔΩ και μετά ψηφίστε μόνο 1 από αυτά που υπάρχουν ανάμεσα στα 18 υποψήφια BEST CAR μοντέλα του διαγωνισμού, με ένα ΚΛΙΚ πάνω στο αυτοκίνητο επιλέξατε. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 1 από τα 2 σούπερ αυτοκίνητα (1 νέο Ford Kuga ή 1 νέο Peugeot e-208) δικό τους για 6 ολόκληρους μήνες ξεχνώντας ασφάλειες, φόρους, τέλη, χαράτσια και service, αφού είναι όλα πληρωμένα:

Ο διαγωνισµός-θεσµός τελείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται από «μεγάλα ονόματα» της αγοράς αυτοκινήτου και των υπηρεσιών-προιόντων αυτοκινήτου (Αutohellas Hertz, AVIN, Falken Hellas). To «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς» και η «Αττική Οδός» στέκoνται µεγάλοι αρωγοί στο Best Car 2021.  Επιπλέον το θεσμό υποστηρίζουν ως αρωγοί-δωροθέτες σηµαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες εστιάζουν, µε συγκεκριμένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας!

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER