Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Opel Corsa Vs Volkswagen Polo: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

 Σχολιάστε 
7.456 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2024)
Σε πιο γρήγορους ρυθμούς, το τιμόνι παρέχει σωστή πληροφόρηση και το Polo καθίσταται ικανοποιητικά αποτελεσματικό, με την άνεση πάντως να έχει... τον πρώτο λόγο σε σχέση με το fun to drive.
2 Φωτογραφίες »

Σε πιο γρήγορους ρυθμούς, το τιμόνι παρέχει σωστή πληροφόρηση και το Polo καθίσταται ικανοποιητικά αποτελεσματικό, με την άνεση πάντως να έχει... τον πρώτο λόγο σε σχέση με το fun to drive.

Opel Corsa Vs Volkswagen Polo: Αξιολόγηση σε ποιότητα, άνεση, τεχνολογία, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, value for money και πολλά άλλα.

Οδική συμπεριφορά: 'Ανετο & με top ποιότητα κύλισης το Volkswagen, πολύ καλά φρένα για το Opel

Με την κυκλοφοριακή συμφόρηση να είναι καθημερινό, άλυτο πρόβλημα, το αυτόματο κιβώτιο γίνεται «must» για ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Στην περίπτωση των Opel Corsa Hybrid και VW Polo υπάρχει αυτό το στοιχείο, το οποίο διευκολύνει σημαντικά τον οδηγό.
 
Από εκεί και πέρα, κάθε μοντέλο έχει το δικό του προφίλ, με το Volkswagen να έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα. Η άνεση και η ποιότητα κύλισης είναι χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσει ο οδηγός του Polo, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Όπως κατέγραψε και το ντεσιμπελόμετρό μας το Volkswagen είναι εντυπωσιακά αθόρυβο για βενζινοκίνητο μοντέλο, ακόμη και στις πιο υψηλές ταχύτητες (67,1 dB στα 120 χλμ./ώρα).
 
Περισσότερο ουδέτερη συμπεριφορά έχει το Opel Corsa, που είναι πάντως περισσότερο άνετο σε σχέση με τις συμβατικές, θερμικές εκδόσεις του. Ο χαμηλός θόρυβος κύλισης ελέω ηλεκτροκίνησης εντός πόλης είναι στοιχείο που ξεχωρίζουμε, με το μοτέρ να λειτουργεί περισσότερο έντονα σε ένα μακρινό ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο. Πολύ καλά, τέλος, είναι τα φρένα του μοντέλου, μέσα στις κορυφαίες επιδόσεις της κατηγορίας (36,8 μ. στο 100-0 χλμ./ώρα).

Μάρκα/Μοντέλο Opel Corsa Volkswagen Polo
Εγγύηση (χρόνια) 5 4
Έκδοση εξοπλισμού EDITION PACK LIFE
Τιμή    
Αξιολογήσεις AutoΤρίτη
Κατανάλωση-ρύποι 10 9
Ενεργητική Ασφάλεια-Φρένα 10 8
Παθητική Ασφάλεια 9 10
Value For Money 6 7
Αξιοπιστία- Συχνότητα βλαβών 8 7
Κινητήρας-επιδόσεις 9 9
Εικόνα-Ποιότητα-Τεχνολογία 8 10
Ανεση-Χώροι-Πρακτικότητα 9 10
Μεταπωλητική Αξία 9 9
Τελική Βαθμολογία 176 172
Οδική Συμπεριφορά 9 9
Αισθηση πολυτέλειας 70% 75%

Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Opel Corsa Vs Volkswagen Polo
Σελίδα 3Opel Corsa Vs Volkswagen Polo: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Opel Corsa και Volkswagen Polo
Σελίδα 5Συγκριτικό Opel Corsa Vs Volkswagen Polo: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
Mercedes
Ford