Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τυχεροί μέσα στην ατυχία του ήταν 11 άνθρωποι, οι οποίοι τραυματίστηκαν όταν μία Porsche Boxster Spyder ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε επάνω τους.

Porsche τραυματίζει 11 άτομα (+vid)

2.201 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2017)

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν 11 άνθρωποι, οι οποίοι τραυματίστηκαν όταν μία Porsche Boxster Spyder ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε επάνω τους.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Αϊντάχο των ΗΠΑ, ο οδηγός του αυτοκινήτου αύξησε απότομα ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της Porsche και να οδηγηθεί πάνω στο κοινό.
 
Λίγο αργότερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο το οποίο επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες των παρευρισκομένων και δείχνει το ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο να καβαλά το πεζοδρόμιο και να πέφτει επάνω στο κοινό.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνόμου Charles Lebar κανένας από τους 11 τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο να χάσει τη ζωή του και αμέσως μετά το ατυχές συμβάν όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
 
Δείτε το βίντεο  
 

Toyota
Autotriti.gr