ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Mini Seven έρχεται να τιμήσει το πρώτο Mini, που εν έτει 1959 ονομαζόταν Austin Seven
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Mini Seven έρχεται να τιμήσει το πρώτο Mini, που εν έτει 1959 ονομαζόταν Austin Seven

Πρεμιέρα Mini Seven

3.791 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2016)

Το νέο Mini Seven δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους της μάρκας, ώστε να τιμήσουν το αυθεντικό Austin Seven του 1959 που έγινε γνωστό ως το «αυθεντικό» Mini.

Οι άνθρωποι του BMW Group φαίνεται να τιμούν την κληρονομιά του Mini, αφού ανέτρεξαν στις ρίζες του μοντέλου και κατασκεύασαν το νέο Mini Seven, που έρχεται να αποτίσει φόρο τιμής στο πρώτο Mini, που εν έτη 1959 ονομαζόταν Austin Seven. Το νέο Mini Seven έρχεται με διακριτικές αλλαγές σε εσωτερικό και εξωτερικό, οι οποίες όμως επικεντρώνονται στο πρώτο Seven. 
Στο εξωτερικό υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές που κάνουν αισθητό τον ξεχωριστό χαρακτήρα του μοντέλου, όπως το lapisluxury μπλε χρώμα που λανσάρεται, τα καλύμματα των πλαϊνών καθρεπτών, οι ρίγες στο καπό και η διχρωμία στην οροφή. Σύμφωνα με τα όσα λέει η εταιρεία, οι ρίγες του καπό θα έχουν για πρώτη καφέ χρώμα, κάτι που θα δώσει πιο κλασσικό ύφος, προς την κατεύθυνση του παλιού Austin Seven, ενώ το λογότυπο Seven θα κοσμεί και το φτερό του Mini στο σημείο του φλας. Στο εσωτερικό παρατηρούνται εξίσου διακριτικές αλλαγές με το εξωτερικό, όπως τα μαρσπιέ με το λογότυπο Seven και οι λεπτομέρειες στο καφέ χρώμα που προαναφέρθηκε. 
Σε ότι αφορά τους κινητήρες του νέου Mini Seven δεν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τα Mini που κυκλοφορούν ήδη. Τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου συνθέτουν την παλέτα των μηχανικών συνόλων, με την μετάδοση να γίνεται μέσω ένα κιβωτίου ταχυτήτων έξι σχέσεων είτε μηχανικού, είτε αυτόματου με τους μοχλούς στο τιμόνι. Αξίζει να αναφερθεί ότι θα διατεθεί σε όλες τις εκδόσεις που υπάρχουν και για το τωρινό μοντέλο (Cooper S, Cooper, Cooper SD, Cooper D, Mini) σε τρίθυρο και πεντάθυρο.
Το νέο Mini Seven θα είναι διαθέσιμο στις αγορές, από το προσεχές καλοκαίρι, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσο θα κοστίζει.

Στο εξωτερικό υπάρχουν διακριτικές αλλαγές που κάνουν όμως αισθητό τον ξεχωριστό χαρακτήρα του μοντέλου.

Στο εξωτερικό υπάρχουν διακριτικές αλλαγές που κάνουν όμως αισθητό τον ξεχωριστό χαρακτήρα του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
Moto