Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρεμιέρα για το Audi A6 Avant e-tron concept
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το Audi A6 Avant e-tron concept

6.051 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2022)

Στην παρουσίαση του A6 Avant e-tron concept προχώρησε η Audi δείχνοντας στο κοινό το νέο της ηλεκτρικό βάγκον που μπορεί να κινηθεί για 700 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.

Ηλεκτρικό βάγκον με 476 ίππους

Παίρνοντας ως βάση το A6 Sportback e-tron Concept που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης 2021, η Audi αποκάλυψε το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο A6 Avant e-tron, το οποίο και κάνει την προεπισκόπηση ενός μελλοντικού μοντέλου παραγωγής που αναμένεται να βγει στις αγορές το 2024.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αεροδυναμικό και φινετσάτο

Εξωτερικά το A6 Avant e-tron concept διατηρεί τα χαρακτηριστικά στοιχεία των ηλεκτρικών μοντέλων της Audi. Στο εμπρόσθιο μέρος βρίσκουμε την κλειστή γρίλια και τους λεπτούς προβολείς, ενώ το μοντέλο εξοπλίζεται από ζάντες 22 ιντσών, όπως και από κάμερες αντί για συμβατικούς καθρέπτες στο πλάι. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε μία ενιαία LED λωρίδα αντί για φωτιστικά σώματα, ενώ στο πάνω μέρος της οροφής υπάρχει εγκατεστημένη αεροτομή, την ώρα που χαμηλά στον προφυλακτήρα βλέπουμε έναν διαχύτη. Το A6 Avant e-tron concept έχει μήκος 4,96 μέτρα, πλάτος 1,96 μέτρα και ύψος 1,44 μέτρα, ενώ ο αεροδυναμικός του συντελεστής μετράται στα 0,24.

Βασισμένο στην PPE πλατφόρμα

Εικόνες για το εσωτερικό δεν δόθηκαν, ωστόσο η γερμανική μάρκα γνωστοποίησε πως η πλατφόρμα του A6 Avant e-tron concept είναι η Premium Platform Electric (PPE), που βρίσκεται επίσης κάτω από το επερχόμενο crossover Q6 e-tron. Τα μοντέλα στην εν λόγω πλατφόρμα μπορούν να διαθέτουν και τετρακίνηση με ένα ηλεκτρικό μοτέρ ανά άξονα και συνολική ισχύ 476 ίππων και 800 Nm ροπής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr