Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Πρεμιέρα για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Toyota Hilux
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Toyota Hilux

3.082 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2022)

Η Toyota παρουσίασε στην Ταϊλάνδη μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Hilux. To αυτοκίνητο έχει αυτή την στιγμή τη μορφή concept αλλά λέγεται πως σύντομα θα μπει σε παραγωγή.

Στα περιθώρια εκδήλωσης της Toyota στην Ταϊλάνδη

Στην αποκάλυψη ενός νέου αμιγώς ηλεκτρικού Hilux προχώρησε η Toyota στην Ταϊλάνδη. Το αυτοκίνητο βρίσκεται σε μορφή concept, βασίζεται πάνω στο τωρινό Hilux και παρουσιάστηκε επίσημα με αφορμή τα 60 χρόνια παρουσίας των Ιαπώνων στην χώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βασίζεται πάνω στο θερμικό Hilux

Το πλήρες όνομα του ηλεκτρικού pick-up είναι Hilux Revo BEV Concept αλλά δυστυχώς, μέχρι αυτή την στιγμή, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή την στιγμή με σιγουριά είναι χρησιμοποιεί το δάπεδο του θερμικού Hilux αλλά υιοθετεί κλειστή γρίλια και εξοπλίζεται πλέον με μια θύρα φόρτισης.

Πλήρη γκάμα από ηλεκτροκίνητα θέλει η Toyota

Ο CEO της Toyota, κ. Akio Toyoda αναφέρθηκε στο Hilux Revo BEV Concept κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, δεν αποκάλυψε όμως πότε ή εάν το concept αυτό θα μπει σε παραγωγή, ενώ σημείωσε πως η Toyota μπορεί να πετύχει μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα παράγοντας υβριδικά, Plug-in υβριδικά, ηλεκτρικά και υδρογονοκίνητα αυτοκίνητα.

«Για να επιτύχουμε μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα, πρέπει να θυμόμαστε ότι ο άνθρακας είναι ο πραγματικός εχθρός, όχι ένα συγκεκριμένο σύστημα κίνησης», είπε ο Toyoda. «Και ειλικρινά, τα ηλεκτρικά με μπαταρία δεν είναι ο μόνος τρόπος για την επίτευξη των στόχων ουδετερότητας άνθρακα παγκοσμίως. Στην Toyota πιστεύουμε στη δημιουργία ενός πλήρους χαρτοφυλακίου επιλογών μείωσης του άνθρακα για τους πελάτες μας από υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα, plug-in υβριδικά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μπαταρία. Καθώς εργαζόμαστε για να επιτύχουμε ένα βιώσιμο μέλλον, πιστεύω επίσης ότι πρέπει να υιοθετήσουμε μια ολιστική προσέγγιση για την ουδετερότητα του άνθρακα».

Autotriti.gr
Autotriti.gr