ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρεμιέρα για το σκληροτράχηλο Hyundai Inster Cross

1.055 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2024)
Πρεμιέρα για το σκληροτράχηλο Hyundai Inster Cross
4 Φωτογραφίες »

- Η περιπετειώδης έκδοση του ηλεκτρικού Inster.
- Νέο χρώμα παραλλαγής ειδικά για το Inster Cross και 17άρες ζάντες.
- Στάνταρ δύο οθόνες στην καμπίνα.
- Με έως 115 άλογα και 360 χιλιόμετρα αυτονομία.

Η περιπετειώδης έκδοση του ηλεκτρικού Inster

Η Hyundai μπορεί να απουσιάζει από το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει ενδιαφέροντα πράγματα να παρουσιάσει. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την αποκάλυψη του νέου, Inster Cross, δηλαδή της νέας σκληροτράχηλης έκδοσης του Inster, την οποία η μάρκα είχε προαναγγείλει σε πρώτη φάση κατά το ντεμπούτο του μικρού της, ηλεκτρικού SUV.

Χρώμα παραλλαγής ειδικά για το Inster Cross και 17άρες ζάντες

Το νέο Hyundai Inster Cross σε σχέση με το τυπικό Inster, ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά. Εξοπλίζεται με πιο στιβαρούς προφυλακτήρες για έξτρα προστασία του αμαξώματος, φοράει ένα ειδικό για την έκδοση σετ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ διαθέτει και μια σχάρα οροφής (προαιρετικά και μπαγκαζιέρα) ως έξτρα χώρο αποθήκευσης. Παρών είναι και η νέα πράσινη βαφή, Amazonas Green Matte, δίνοντας μία εξωτερική εμφάνιση παραλλαγής στο χωρίς ρύπους SUVάκι.

Στάνταρ δύο οθόνες στην καμπίνα

Στο εσωτερικό το Hyundai Inster Cross προσφέρεται με γκρι επένδυση, η οποία διακοσμείται με πρασινοκίτρινα (lime-yellow τα ονομάζει η μάρκα) χαρακτηριστικά στο ταμπλό, τα καθίσματα και την κεντρική κονσόλα, μεταξύ άλλων. Από κει και πέρα, τα βασικά χαρακτηριστικά που είδαμε και στο Inster, όπως για παράδειγμα οι δύο οθόνες 10,25 ιντσών (πίνακας οργάνων και οθόνη αφής του infotainment), θα είναι παρών και στο περιπετειώδες Inster Cross. Φυσικά πολλά θα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας (ADAS).

Με έως 115 άλογα και 360 χιλιόμετρα αυτονομία

Όπως το Hyundai Inster, έτσι και το Inster Cross, θα είναι διαθέσιμο με δύο επιλογές κινητήρων, Standard και Long Range. Το βασικό μοντέλο θα λαμβάνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 97 ίππων και 147 Nm ροπής, που θα αντλεί ενέργεια από μπαταρία 42 kWh. Η αυτονομία του θα είναι περίπου στα 300 χιλιόμετρα.  Η έκδοση Long Range τροφοδοτείται από έναν πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 115 αλόγων. Η μπαταρία σε αυτή την περίπτωση είναι 49 kWh και η αυτονομία που προσφέρει φτάνει τα 355 χιλιόμετρα. Το Hyundai Inster έρχεται και με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 120 kW DC, που του επιτρέπει να γεμίζει από το 10% στο 80% της μπαταρίας σε 30 λεπτά.

Μέσα στο 2024 ξεκινά η παραγωγή του

Η παραγωγή του Inster Cross πρόκειται να ξεκινήσει αργότερα φέτος στο εργοστάσιο της Hyundai στην Κορέα.

Mercedes
PROTATHLITES EGGYHSEON