Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Πρεμιέρα με 204 ίππους για το MINI Cooper S JCW

3.551 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2024)
Πρεμιέρα με 204 ίππους για το MINI Cooper S JCW
5 Φωτογραφίες »

- Σχεδίαση εμπνευσμένη από τους αγώνες.
- Ξεχωρίζει η στρογγυλή οθόνη στην καμπίνα.
- 2λιτρο με 204 άλογα.
- 0-100 χλμ./ώρα σε 6,6 δευτερόλεπτα.

Το MINI Cooper S σε έκδοση JCW

Πρεμιέρα στην έκδοση John Cooper Works (JCW) έκανε το ΜΙΝΙ  Cooper S, το οποίο έφτασε με 204 άλογα και σπορτίφ εμφάνιση, πλαισιώνοντας έτσι το 3θυρο, αλλά και το 5θυρο μοντέλο που έκαναν ντεμπούτο πριν από λίγους μήνες.

Σχεδίαση εμπνευσμένη από τους αγώνες

Σχεδιαστικά το νέο ΜΙΝΙ Cooper S John Cooper Works εστιάζει στο σπορτίφ στοιχείο. Η οκταγωνική μάσκα είναι βαμμένη σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, ενώ το μοντέλο φέρει ανάγλυφο το λογότυπο John Cooper Works για να ξεχωρίζει από τις άλλες εκδόσεις. Το σπορτίφ στοιχείο τονίζεται με τους αεροδυναμικούς διαχύτες εμπρός και πίσω, αλλά και με τη διχρωμία στο αμάξωμα, αφού η οροφή είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα. Το ίδιο ισχύει και για τις δαγκάνες φρένων, οι οποίες κοσμούνται από το σήμα JCW σε συνδυασμό με αποκλειστικές ζάντες 17 και 18 ιντσών.

Ξεχωρίζει η στρογγυλή οθόνη στην καμπίνα

Στην καμπίνα το μοντέλο εξοπλίζεται με σπορ καθίσματα JCW για τον οδηγό και τον συνοδηγό, όντας επενδυμένα από μαύρο συνθετικό δέρμα, αλλά και με ένα πολύχρωμο πλεκτό υλικό στην περιοχή των ώμων και κόκκινες ραφές. Πλεκτή εμφάνιση έχει και η επένδυση στο ταμπλό με ένα ειδικό για την έκδοση μαύρο και κόκκινο μοτίβο σε στυλ καρό σημαίας. Highlight της καμπίνας είναι η οθόνη OLED με διάμετρο 240 χιλιοστά που συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με το όχημα. Παράλληλα, έρχεται εξοπλισμένο με αρκετές τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού και ασφάλειας.

2λιτρο με 204 άλογα

Τέλος, το ΜΙΝΙ Cooper S JCW, λαμβάνει ισχύ από τον twin-turbo 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων που προσφέρει 204 άλογα και 300 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ σύμφωνα με τη μάρκα το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα γίνεται μέσα σε 6,6 δευτερόλεπτα. 

Autotriti.gr
Autotriti.gr