Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το αυτοκίνητο της εικόνας είναι μια πρόταση του ανεξάρτητου ψηφιακού σχεδιαστή Kleber Silva για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μικρομεσαίο μοντέλο της Jaguar.

Το αυτοκίνητο της εικόνας είναι μια πρόταση του ανεξάρτητου ψηφιακού σχεδιαστή Kleber Silva για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μικρομεσαίο μοντέλο της Jaguar.

Premium μικρομεσαίο για Jaguar;

3.819 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2017)

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva παρουσίασε την πρόταση του για ένα πιθανό μικρομεσαίο μοντέλο από την Jaguar. Πώς σας φαίνεται;

Όλο και περισσότερες premium αυτοκινητοβιομηχανίες είτε επιχειρούν είτε σκέφτονται να λανσάρουν μοντέλα στην μικρομεσαία κατηγορία παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Λίγα χρόνια πριν, ο σχεδιαστικός διευθυντής της Jaguar Ιan Callum είχε δηλώσει :«Πάντα υπάρχει περιθώριο να πας σε μικρότερο μοντέλο, ο κόσμος αλλάζει πολύ γρήγορα», εννοώντας ότι ένα 5θυρο μικρομεσαίο αποτελεί μια πιθανότητα που εξετάζει η εταιρεία, αν και δεν υπήρξε κάποια περεταίρω εξέλιξη.
 
Το αυτοκίνητο της εικόνας είναι μια πρόταση του ανεξάρτητου ψηφιακού σχεδιαστή Kleber Silva για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μικρομεσαίο μοντέλο της Jaguar αν αυτή επιχειρούσε να λανσάρει σύντομα ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Τα σχεδιαστικά στοιχεία του είναι επηρεασμένα από το σχεδιαστικό στυλ άλλων μοντέλων της μάρκας, όπως το I-Pace.
Αν η Jaguar αποφάσιζε να λανσάρει το μοντέλο κάτω από την IQ πλατφόρμα της, αυτό θα μπορούσε να προσφέρεται με μια παλέτα μηχανικών συνόλων που θα απαρτίζεται από δύο 4κύλινδρους turbo κινητήρες βενζίνης και diesel, δάνειο από το Range Rover Evoque.

Αυτή τη στιγμή, στην κατηγορία των μικρομεσαίων premium βρίσκουμε την Mercedes A-Class, το Αudi A3, την Σειρά 1 της BMW, το Infiniti Q30, το Lexus CT και το Volvo V40.

Θα μπορούσε η Jaguar να διεκδικήσει το δικό της μερίδιο στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
VW