• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα ένα προωθητικό σκίτσο του επερχόμενου καυτού Yaris, ενώ στο δελτίο τύπου που το συνοδεύει αναφέρεται πως θα φέρει την εμπειρία που κερδήθηκε από την επιστροφή στο WRC.

Πρόγευση:Yaris WRC δρόμου

4.698 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/12/2016

H Toyota μας δίνει ένα πρώτο σκίτσο της «καυτής» εκδοχής του Yaris, η οποία μάλλον θα υιοθετήσει το όνομα της Gazoo Racing, ενώ θα ενσωματώνει τη γνώση που απέκτησε η φίρμα στο WRC.

 
Η Toyota ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στα hot hatch οχήματα, με μία έκδοση του Yaris που αντλήσει έμπνευση από την εκδοχή του που θα συμμετάσχει στο WRC.
 
Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα προωθητικό σκίτσο του επερχόμενου μοντέλου, ενώ στο δελτίο τύπου που το συνοδεύει αναφέρεται πως θα φέρει την εμπειρία που κερδήθηκε από την επιστροφή στο World Rally Championship.  
Κάπου εδώ τελειώνουν οι επίσημες πληροφορίες για τη γρήγορη εκδοχή του Yaris. Τα παραπάνω μάλλον μεταφράζονται πως το εν λόγω Yaris θα εξοπλίζεται με turbo σύνολο βενζίνης, δημιουργώντας την απαιτούμενη σύνδεση με το αγωνιστικό «αδελφάκι» του.
 
Στο σκίτσο βλέπουμε το προφίλ του οχήματος και συμπεραίνουμε πως το τρίθυρο Yaris απέκτησε ένα επιθετικό body kit. Αν και δεν είναι ακόμα επίσημο, φαίνεται πως το κορυφαίο μικρό των Ιαπώνων θα υιοθετήσει το όνομα Gazoo. Βλέπετε, η Toyota θέλει να λανσάρει μια νέα υπο-φίρμα με μελλοντικά μοντέλα επιδόσεων, που θα δανειστεί το όνομα από το αγωνιστικό παρακλάδι της Gazoo Racing.

Tags: TOYOTA YARIS