Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το συγκεκριμένο μοντέλο του 1999 ανήκει σε έναν Βέλγο συλλέκτη, ο οποίος το είχε αγοράσει καθαρά ως επένδυση

Το συγκεκριμένο μοντέλο του 1999 ανήκει σε έναν Βέλγο συλλέκτη, ο οποίος το είχε αγοράσει καθαρά ως επένδυση

Προς πώληση σπάνια αγωνιστική Mercedes

3.391 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2015)

Πρόκειται για την θηριώδη CLK GTR Roadster με 0 χιλιόμετρα και απόδοση 600 ίππων μέσω ενός V12 κινητήρα.

Όταν η Mercedes αποφάσισε να συμμετάσχει

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

στο πρωτάθλημα FIA GT, μετά το τέλος του DTMτο 1996, οι κανονισμοί άφηναν μεγάλα περιθώρια για αεροδυναμικές βελτιώσειςστα αγωνιστικά της κλάσης GT1.

Επί της ουσίας άνοιγαν το δρόμο στη δημιουργία ενός καθαρόαιμουαγωνιστικού, με βασική προϋπόθεση πως θα παράγονταν τουλάχιστον 25 «αντίτυπα» μεάδεια κυκλοφορίας.

Και εγένετω η CLK GTR, μεαμάξωμα από ανθρακονήματα, έναν V12 απόδοσης600 ίππων, μια σειρά από αεροδυναμικά βοηθήματα και αρκετές ομοιότητες με την CLK.

Εκτός από τα κουπέ, η Mercedes κατασκεύασεεπιπλέον έξι ανοιχτές CLK GTR καιμία από αυτές θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο Bonhams στις 26 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του φετινού Goodwood Festival of Speed.

Το συγκεκριμένο μοντέλο του 1999 ανήκει σε έναν Βέλγο συλλέκτη, ο οποίος το είχε αγοράσει καθαρά ως επένδυση, μεαποτέλεσμα να μην έχει διανύσει ούτε μισό χιλιόμετρο!

Σε ότι αφορά στις επιδόσεις του, ο V12των 6,9 λίτρων αποδίδει 612 ίππους και 783 Nm ροπής, με αποτέλεσμα για το 0-100 χλμ./ώρα να χρειάζεταιμόλις 3,8 δλ. και η τελική της να αγγίζει τα 320 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η τιμή της θα κυμανθεί μεταξύ 2-2,5εκατομμυρίων ευρώ. 

Hyundai
PEUGEOT