Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Βλέπετε το Bugatti Galibier concept.

Προσωρινό stop στη νέα Bugatti

1.847 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2020)

Παράταση παίρνει το θέμα της κατασκευής ενός δεύτερου μοντέλου της Bugatti, το οποίο θα συμπεριλαμβανόταν στη γκάμα της εταιρείας μαζί με τη Chiron, όντας ωστόσο φθηνότερο. Δείτε τι ανέφερε για την πιο προσιτή Bugatti ο επικεφαλής της εταιρείας.


Για το θέμα της δεύτερης και πιο προσιτής Bugatti έχουν χυθεί τόνοι από μελάνι το τελευταίο διάστημα, όμως παρά τα σχέδια που έκαναν οι άνθρωποι της μάρκας  πλέον καλούνται να τα αφήσουν στην άκρη, τουλάχιστον προς ώρας. Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της πολυτελούς μάρκας Stephan Winkelmann, αναφέροντας πως ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως το Volkswagen Group, μητρική εταιρεία της Bugatti, έχει δώσει προτεραιότητα στην μεγαλύτερη ρευστότητα της εταιρείας προκειμένου να μπορέσει να αποφύγει τυχών προβλήματα που ίσως υπάρξουν στην πορεία λόγω της πανδημίας.
 
«Προς το παρόν, πρέπει να αφήσουμε αυτό το ζήτημα στην άκρη. Δεδομένων των υφιστάμενων οικονομικών συνθηκών, η ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η ρευστότητα», είπε στην ιστοσελίδα Automotive News Europe ο Winkelmann.
 
Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκε πως το πλάνο της Bugatti πηγαίνει προς τα πίσω και αναμένεται να επιστρέψει όταν θα το επιτρέψουν οι συνθήκες. Θυμίζουμε πως με τα μέχρι τώρα στοιχεία το πλάνο της φίρμας έκανε λόγο για ένα πιο πρακτικό grand tourer τεσσάρων θέσεων και ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Σε σχέση με τη Chiron η απόστασή του από το έδαφος θα ήταν μεγαλύτερη και η τιμή του πολύ πιο χαμηλή (πάντα σε σχέση με τη Chiron), δηλαδή μεταξύ ενός ποσού από 500.000 έως και 1 εκατομμύριο ευρώ.

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO