Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου Skoda Elroq

3.420 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2024)
Πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου Skoda Elroq
2 Φωτογραφίες »

- Δίνουν έμφαση στα «πράσινα» υλικά οι επιλογές καμπίνας Loft και Lodge
- Με μεγάλη οθόνη αφής και ψηφιακό πίνακα οργάνων
- Ηλεκτρικό από 170 έως 299 άλογα

Πρώτη ματιά μέσα στο νέο Elroq

Η Skoda ασχολείται με την παρουσίαση του νέου Elroq για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά μόλις σήμερα μπορούμε να ρίξουμε, μια πρώτη ματιά στο εσωτερικό του. Η Skoda επιβεβαίωσε ότι το crossover θα προσφέρεται με τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις στην καμπίνα, οι οποίες θα λέγονται Loft, Lodge, Suite και Studio.

Δίνουν έμφαση στα «πράσινα» υλικά οι επιλογές καμπίνας Loft και Lodge

Στο εσωτερικό Loft θα υπάρχει έντονη παρουσία του Recytitan, το οποίο είναι ένα υλικό κατασκευασμένο από 78% ανακυκλωμένο PET. Η εταιρεία δήλωσε ότι το Recytitan θα χρησιμοποιηθεί για τα καλύμματα των καθισμάτων, τα πάνελ των θυρών, το ταμπλό, το υποβραχιόνιο και τα μαξιλαράκια γονάτων. Η Skoda πρόσθεσε ότι το υλικό παρέχει μια «τέλεια ισορροπία άνεσης, ανθεκτικότητας και βιωσιμότητας». Όσο για το πώς θα μοιάζει, η Skoda είπε ότι το Loft θα έχει σκούρο γκρι-μπλε ύφασμα καθώς και σκούρες πινελιές από τεχνητό δέρμα. Σε αυτά θα προστίθενται αντανακλαστικές κίτρινες ραφές αντίθεσης.

Το Lodge είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον και χρησιμοποιεί ένα υλικό που ονομάζεται Technofil. Αποτελείται από πολυεστέρα καθώς και από ανακυκλωμένα νήματα Econyl, τα οποία κατασκευάζονται από νάιλον που λαμβάνεται από δίχτυα αλιείας, απορρίμματα υφασμάτων και χαλιά. Εδώ, οι πελάτες θα βρουν μαύρο ύφασμα που έρχεται σε αντίθεση με ανοιχτό γκρι τεχνητό δέρμα. Το Lodge φέρνει μαζί επίσης πορτοκαλί ραφές καθώς και πορτοκαλί ζώνες ασφαλείας.

Με μεγάλη οθόνη αφής και ψηφιακό πίνακα οργάνων

Τα σκίτσα teaser υποδηλώνουν ότι το μοντέλο θα έχει μια οθόνη infotainment στο άνω άκρο της κεντρικής κονσόλας, εσωτερικό φωτισμό και μια μινιμαλιστική κεντρική κονσόλα. Μπορούμε επίσης να δούμε λεπτούς αεραγωγούς καθώς  ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ηλεκτρικό από 170 έως 299 άλογα

Η Skoda έχει ήδη ανακοινώσει ότι το Elroq θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEB και θα προσφέρεται με τέσσερα διαφορετικά κινητήρια σύνολα. Το εισαγωγικό μοντέλο θα διαθέτει μια μπαταρία 55 kWh καθώς και έναν κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος που θα αποδίδει 170 PS. Στην κορυφή θα βρίσκεται μια τετρακίνητη έκδοση με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, η οποία θα διαθέτει μπαταρία 82 kWh και ισχύ 299 ίππων.

Autotriti.gr
Autotriti.gr