ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μοντέλα e-tron στους δρόμους της Γενεύης.

Audi e-tron στους δρόμους της Γενεύης

1.784 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2018)

Κάποια πρωτότυπα μοντέλα e-tron θα αφήσει να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Γενεύης η Audi, ενόψει της Έκθεσης Αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία γνωστοποίησε πως στις 5 και 6 Μαρτίου θα αφήσει να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Γενεύης κάποια πρωτότυπα e-tron, καλώντας τον κόσμο που θα τα δει να τραβήξουν μια φωτογραφία και να την αναρτήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #etron.
 
Μάλιστα κάποιες από αυτές θα δημοσιευτούν στην ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει η φίρμα για την παρουσίαση του νέο της ηλεκτρικού SUV.
Το επερχόμενο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi, αναμένεται να βασιστεί το concept του E-Tron Quattro που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2015. Το πρωτότυπο έπαιρνε ισχύ από τρία ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία έδιναν περίπου 430 ίππους και μπορούσε να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4.6 δευτερόλεπτα με την αυτονομία του να ανέρχεται στα 500 χιλιόμετρα.
 
Επιπλέον στο περίπτερό της η φίρμα θα παρουσιάσει το νέο Α6, το οποίο και αποκάλυψε πριν λίγο διάστημα αλλά και τα A7 Sportback και Α8.      

Mercedes
MAXUS EDELIVER 5