Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Την ευκαιρία να κάνουν δική τους μία από τις 80 Lamborghini Diablo GT έχουν πλέον όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο.

Το συγκεκριμένο μοντέλο κατασκευάστηκε το 1999.

Η 12η μονάδα της Lamborghini Diablo GT, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλούνται οι άνθρωποι του οίκου έχει διανύσει μόλις 276 χιλιόμετρα.

Πωλείται Diablo GT με μόλις 276 χιλιόμετρα

2.721 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2018)

Την ευκαιρία να κάνουν δική τους μία από τις 80 Lamborghini Diablo GT έχουν πλέον όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο.

Κάτω από το σφυρί αναμένεται να μπει η Lamborghini Diablo GT που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας, η οποία συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους ενδιαφερόμενους.
 
Το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο κατασκευάστηκε το 1999, διαθέτει τον ίδιο 6.0 λίτρων V12 κινητήρα που αργότερα χρησιμοποίησε και η Diablo SE, έχοντας 583 ίππους και 630 Nm ροπής, με όλη αυτή την ισχύ να πηγαίνει αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Η εν` λόγω μονάδα αποκτήθηκε αρχικά από τον Peter Worm, ένα γερμανό γιατρό και επιχειρηματία με έδρα τη Μαλαισία και από τότε δεν άλλαξε χέρια, μέχρι βεβαίως να βρεθεί στον οίκο RM Sothebys, που θα είναι και υπεύθυνος για την δημοπρασία.
Η 12η μονάδα της Lamborghini Diablo GT, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλούνται οι άνθρωποι του οίκου έχει διανύσει μόλις 276 χιλιόμετρα και είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ το εσωτερικό της είναι ντυμένο σε πολύ μεγάλο βαθμό με δέρμα Alcantara.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η καλή κατάσταση που βρίσκεται, σε συνδυασμό με τα ελάχιστα χιλιόμετρα, κάνουν τους ιθύνοντες του οίκου RM Sothebys να πιστεύουν πως η αξία πώλησης θα ανέλθει σε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, με τη δημοπρασία να είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαΐου στο Μονακό.  

FORD
NOS AXIZEI