Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H φωτιά προκλήθηκε όταν ο επιστάτης θέλησε να καθαρίσει τα πατώματα του κτιρίου.

H φωτιά προκλήθηκε όταν ο επιστάτης θέλησε να καθαρίσει τα πατώματα του κτιρίου.

Πυρκαγιά σε αντιπροσωπεία Chevrolet (+vid)

3.117 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2017)

Φλόγες κατέστρεψαν ολοσχερώς 30 περίπου αυτοκίνητα που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις, τα μίσα από τα οποία ήταν ιδιοκτησίας πελατών.

Mια μεγάλη φωτιά ξέσπασε την Τρίτη στο Sterling Heights του Michigan όπου βρίσκεται μια αντιπροσωπεία της Chevrolet. Aποτέλεσμα ήταν περισσότερα από 30 αυτοκίνητα να γίνουν παρανάλωμα πυρός ενώ οι εγκαταστάσεις υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η φωτιά προκλήθηκε όταν ο επιστάτης θέλησε να καθαρίσει τα πατώματα του κτιρίου. Οι φλόγες γρήγορα μεγάλωσαν και εξαπλώθηκαν στα αυτοκίνητα ενώ παρακείμενα βρισκόντουσαν δύο αποθήκες, μία με μπογιές και μια άλλη με αερόσακους που έθεταν σε κίνδυνο την ζωή των πυροσβεστών που επιχειρούσαν ενώ η φωτιά έγινε ορατή σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων.
 
Από τα αυτοκίνητα που καταστράφηκαν, τα 15 από αυτά ήταν πελατών που είχαν αφήσει τα αυτοκίνητα τους για service και τα άλλα 15 της αντιπροσωπείας. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Η General Motors ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με την αντιπροσωπεία «Θα τους βοηθήσουμε να φροντίσουν τους πελάτες τους και να επιστρέψουν σε ομαλή λειτουργία».
 
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Ford