Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Ράλι Ακρόπολις: Kλειστό το κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη

1.990 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2021)

Το κέντρο της πρωτεύουσας θα κλείσει την Πέμπτη για την 1η Ειδική Διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις ενώ τις δύο προηγούμενες μέρες θα υπάρξουν επίσης κάποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 9-9-2021 λόγω διεξαγωγής της 1ης Ειδικής Διαδρομής του EKO Acropolis Rally 2021.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το πρόγραμμα
Η Τελετή Εκκίνησης του Acropolis Rally 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου 2021 στην Ακρόπολη, από όπου και τα αγωνιστικά οχήματα θα κινηθούν προς τον χώρο Εκκίνησης επί της Λ. Αμαλίας. Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00, θα διεξαχθεί η 1η Ειδική Διαδρομή του EKO Acropolis Rally 2021, στη διαδρομή:

Εκκίνηση Λ. Αμαλίας (ύψος εξόδου του Μετρό προ της εισόδου πάρκινγκ της Βουλής Των Ελλήνων) – συνέχεια Λ. Αμαλίας – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος του Μ.Α.Σ. – συνέχεια Λ. Αμαλίας – αριστερά Β. Γεωργίου Α΄ – συνέχεια Β. Γεωργίου Α΄ – αριστερά Πλατεία Συντάγματος – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος της οδού Ερμού – συνέχεια Πλατεία Συντάγματος – αριστερά Όθωνος – συνέχεια Όθωνος – αριστερά Λ. Αμαλίας – συνέχεια Λ. Αμαλίας – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος του Μ.Α.Σ. – συνέχεια Λ. Αμαλίας – αριστερά Β. Γεωργίου Α΄ – συνέχεια Β. Γεωργίου Α΄ – Τερματισμός (ύψος ξεν/χείου «King George»).

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν
Στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος του οδικού δικτύου που περιβάλλει την αθλητική εγκατάσταση της Ειδικής Διαδρομής, ως εξής:

    Συνέχεια του άρθρου >>>
    Ford
    LINGLONG PAGOSMIOS PAIKTHS