Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πίσω από το τιμόνι του Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC το οποίο διέσχισε 24 χώρες βρέθηκαν δύο μέλη της ομάδας του τμήματος Ευρωπαϊκής Έρευνας & Εξέλιξης (R&D) της Honda, οι Fergal McGrath και Julian Wa

Πίσω από το τιμόνι του Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC το οποίο διέσχισε 24 χώρες βρέθηκαν δύο μέλη της ομάδας του τμήματος Ευρωπαϊκής Έρευνας & Εξέλιξης (R&D) της Honda, οι Fergal McGrath και Julian Warren.

Ρεκόρ Guinness για τη Honda

3.641 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2015)

Το ρεκόρ Guinness για μέση κατανάλωση έχει πλέον η Honda. Δείτε το απίστευτο νούμερο το οποίο πέτυχε το Civic Tourer 1,6 i-DTEC.

Το όνομά της στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness έβαλε η Honda μετά την εξαιρετική επίδοση που κατέγραψε το Civic Tourer 1,6 i-DTEC το οποίο είχε μέση κατανάλωση 2,82 λίτρα / 100 χλμ. σε ταξίδι 13.498 χλμ. το οποίο διήρκησε 25 ημέρες. 
Δείτε ακόμη: Δοκιμή Honda Civic Tourer 1,6 i-DTEC
Πίσω από το τιμόνι του Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC το οποίο διέσχισε 24 χώρες βρέθηκαν δύο μέλη της ομάδας του τμήματος Ευρωπαϊκής Έρευνας & Εξέλιξης (R&D) της Honda, οι Fergal McGrath και Julian Warren.

Αφετηρία και τερματισμός του ταξιδιού ήταν το Βέλγιο με τους οδηγούς να διανύουν καθημερινά κατά μέσο όρο περίπου 600 χλμ δηλαδή περίπου 7,5 ώρες κάθε μέρα.
Διαβάστε επίσης: VW Golf Variant VS Honda Civic Tourer
Φυσικά το πλήρωμα σεβάστηκε πάντοτε τα όρια ταχύτητας και τον Κ.Ο.Κ. και στις 24 χώρες οι οποίες ήταν οι εξής με αλφαβητική σειρά: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ελλάδα, Εσθονία, Ιταλία, Ισπανία, Κάτω Χώρες, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, και Φινλανδία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
MAXUS EDELIVER 5