Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ρεκόρ παραδόσεων τριμήνου για την Tesla!

Ρεκόρ παραδόσεων τριμήνου για την Tesla!

1.565 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2022)

Ρεκόρ όλων των εποχών στις παραδόσεις αυτοκινήτων έκανε η Tesla το πρώτο τρίμηνο του 2022, το οποίο ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο για τις εταιρείες, σύμφωνα με τον Elon Musk!

Ρεκόρ παρά τα προβλήματα

Η Tesla παρέδωσε 310.048 αυτοκίνητα παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του 2022, φτάνοντας έτσι σε αριθμό ρεκόρ στην ιστορία της. Μάλιστα παρά το γεγονός πως ο ιδρυτής της εταιρείας, Elon Musk χαρακτήρισε δύσκολο το συγκεκριμένο διάστημα, υποστήριξε πως η αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα οδήγησε την εταιρεία του σε αυτό τον αριθμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών

Μάλιστα τα αποτελέσματα αυτά, ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών που είχαν υπολογίσει πως η αμερικανική μάρκα για το τρίμηνο Γενάρη-Μάρτη θα παρέδιδε περίπου 309.158 οχήματα, με βάση τον μέσο όρο των εκτιμήσεων που συνέταξε το Bloomberg. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός αυτός επετεύχθη, την ώρα που τα προβλήματα από την πανδημία συνεχίζουν να επηρεάζουν τομείς όπως τα logistics αλλά και τις αλυσίδες εφοδιασμού. Θυμίζουμε άλλωστε πως η Tesla προσωρινά ανέστειλε την παραγωγή στο εργοστάσιό της στη Σαγκάη λόγω της πανδημίας.

Πήγαν πίσω περίπου 25.000 αυτοκίνητα

Τα προαναφερόμενα προβλήματα λέγεται πως μετέθεσαν περίπου 20.000-25.000 αυτοκίνητα να παραδοθούν το δεύτερο τρίμηνο του 2022, εάν και αρχικά είχε υπολογιστεί ότι θα ήταν έτοιμα εντός του πρώτου τριμήνου, κάτι που θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο το ρεκόρ παραδόσεων της αμερικανικής μάρκας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr