Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Renault Austral: Νέες εικόνες δείχνουν το κυριλέ εσωτερικό του
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Austral: Νέες εικόνες δείχνουν το κυριλέ εσωτερικό του

3.550 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2022)

Η Renault δημοσίευσε λίγες καινούριες εικόνες για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, κάνοντας λόγο πως το αυτοκίνητο θα έχει μαλακά πλαστικά σε ταμπλό και θύρες και κυριλέ φινίρισμα ολούθε.

Νέες εικόνες για το εσωτερικό του Renault Austral

Mια σειρά από νέες εικόνες από το εσωτερικό του νέου Austral δημοσίευσε η Renault. To Αustral πρόκειται να γίνει ο αντικαταστάτης του Kadjar, όταν παρουσιαστεί επίσημα στις 8 Μαρτίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mαλακά πλαστικά και πολυτελές φινίρισμα σε ταμπλό και θύρες

Η καμπίνα είναι ξεκάθαρο πως θα είναι πολύ πιο σοφιστικέ σε σχέση με αυτή που έχει σήμερα το Kadjar, με τη μάρκα να δηλώνει πως έχει γίνει ευρεία χρήση μαλακών πλαστικών πάνω στο ταμπλό αλλά και στις θύρες, ενώ ισχυρίζεται πως υπάρχει επίσης επένδυση από ξύλο και χρώμιο σε διάφορα σημεία του εξωτερικού. Όπως συνηθίζεται, οι εταιρείες δείχνουν πολλές φορές εικόνες από τις πιο πλούσιες εκδόσεις των νέων τους μοντέλων. Οι εικόνες λοιπόν που βλέπετε εδώ αφορούν το κορυφαίο εξοπλιστικό επίπεδο Iconic.

Mε δύο οθόνες συνολικού μεγέθους 24,3 ιντσών

H Renault έχει ήδη ανακοινώσει πως το Austral θα εξοπλίζεται με δύο ψηφιακές οθόνες τοποθετημένες σε διάταξη «L» συνολικού μεγέθους 24,3 ίντσες. H μία θα αφορά τον πίνακα οργάνων του Austral και η άλλη το OpenR σύστημα infotainment του αυτοκινήτου που είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay, το Google Maps και πολλές άλλες εφαρμογές.

Οι σχεδιαστές της μάρκας θέλησαν να κάνουν την καμπίνα να μοιάζει σαν κουκούλι, ώστε οι επιβάτες να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς. Το αυτοκίνητο, όπως ανακοινώνεται, εξοπλίζεται επίσης με πολύ άνετα καθίσματα και η αρχιτεκτονική της καμπίνας είναι τέτοια που επιτρέπει στους επιβάτες να επικοινωνούν ευκολότερα μεταξύ τους, ώστε να νιώθουν σαν το σπίτι τους!

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
CUSTOM VS MAXUS