Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η σημερινή άποψη για την επόμενη γενιά Tesla roadster.

Η σημερινή άποψη για την επόμενη γενιά Tesla roadster.

Scoop: Tesla Roadster

2.257 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2016)

Το αρχικό Tesla Roadster βασίστηκε στην Lotus Elise, ο διάδοχός του αναμένεται να κατασκευαστεί με άλλα κριτήρια.

Το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ από την Tesla Motors, το Roadster, έχει αφεθεί στην άκρη λόγο της εξέλιξης των Model S, X και του επερχόμενου model 3.
Ωστόσο, τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν ως διάδοχος του κάμπριο αυτοκινήτου έχει ήδη προγραμματιστεί η κατασκευή ενός roadster, με βελτιωμένες επιδόσεις και μεγαλύτερους χώρους όπως διακρίνουμε από την φωτογραφία.
Ο Peter Bardenfleth-Hansen, Διευθυντής για τις σκανδιναβικές χώρες της Tesla αναφέρει «θα ήθελα ίσως να σας πω ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα σίγουρα ένα από αυτά είναι ένα ανοιχτό όχημα roadster μεγαλύτερο ,γρηγορότερο και διαφορετικό από το προηγούμενο». 
Ενώ η αρχική Tesla Roadster βασίστηκε στην Lotus Elise, ο διάδοχός του αναμένεται να κατασκευαστεί με διαφορετική μορφή. Αρχικά θα είναι ένα όχημα μηδενικών εκπομπών ρύπων, και θα μπορούσε να υποστηρίζεται από την πλατφόρμα τρίτης γενιάς της εταιρείας, δηλαδή το model 3.
Ωστόσο, δεδομένου ότι η Tesla επικεντρώνεται στην εξέλιξη του model 3 , μην περιμένετε να ακούσετε πολλά για το Roadster αυτή την στιγμή, όχι μέχρι τουλάχιστον το model 3 να εισαχθεί στις αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
PEUGEOT