Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Σε εποχή έλλειψης τεχνογνωσίας το να βρίσκεις ΛΥΣΕΙΣ στο συνεργείο σου, είναι προνόμιο!

 Σχολιάστε 
20.321 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2024)
Σε εποχή έλλειψης τεχνογνωσίας το να βρίσκεις ΛΥΣΕΙΣ στο συνεργείο σου, είναι προνόμιο!
2 Φωτογραφίες »

Μιλώντας για κατόχους μοντέλων της SEAT, ξέρουμε ότι:
- Τα «μαμά» ανταλλακτικά SEAT βγάζουν παραπάνω χιλιόμετρα (ή χρόνια) σε σχέση με τα «σαν της SEAT»
- Κρατάνε: επιδόσεις καινούργιου (κοντά στο 100%) & μεταπωλητική αξία
- «Κουμπώνουν» τέλεια (αφού έχουν ειδικά σχεδιαστεί μέχρι …βίδας για κάθε μοντέλο της μάρκας)
- Σε εποχή έλλειψης έμπειρων μηχανικών, στα συνεργεία της μάρκας βρίσκεις SEAT experts

Η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου είναι το «A και το Ω» για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ποιότητα, την ασφάλεια, τη σωστή λειτουργία και την υψηλή μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας. Γύρω από αυτό το πυρήνα λοιπόν, η SEAT έχει φροντίσει να δημιουργήσει στο πλαίσιο των after sales υπηρεσιών, ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών οι οποίοι είναι ικανοί να εγγυηθούν τόσο την άριστη λειτουργικότητα του SEAT σας, όσο και την συνολικά ευχάριστη εμπειρία για εσάς. Γι αυτό άλλωστε σε σφυγμομέτρηση που έχει κάνει το AutoΤρίτη, το 81% των ιδιοκτητών αυτοκινήτων SEAT δηλώνουν ευχαριστημένοι. Είναι άλλωστε προτεραιότητα της SEAT η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ο σεβασμός προς τον κάτοχο, όπως μας είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο κ. Μελέτης Ρήγος, διευθυντής After Sales της ΤΕΧΝΟΚΑΡ Α.Ε.Ε.

Τα «μαμά» ανταλλακτικά SEAT βγάζουν παραπάνω χιλιόμετρα (ή χρόνια) σε σχέση με τα «σαν της SEAT»

Το πλεονέκτημα των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της SEAT είναι πως χρησιμοποιούν σε κάθε εργασία αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά. Η ποιότητα και η λειτουργικότητα των γνήσιων ανταλλακτικών περνάνε πραγματικά από «στίβο μάχης» πριν μπει σε αυτά η στάμπα της SEAT για να τεσταριστεί η λειτουργικότητά και η ανθεκτικότητά τους. Από την πιο μικρή βίδα μέχρι το πιο μεγάλο εξάρτημα περνάνε από εξονυχιστικούς ελέγχους. Μια διαδικασία που έχει σχεδιαστεί, για να αποδείξει πως αυτά τα ανταλλακτικό έχουν μεγαλύτερο κύκλο ζωής και κρατάνε περισσότερο, από τα «σαν SEAT», καθιστώντας τα Value for money επιλογή.

«Κουμπώνουν» τέλεια (αφού έχουν ειδικά σχεδιαστεί μέχρι …βίδας για κάθε μοντέλο της μάρκας)

Παράλληλα τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν εξελιχθελι παράλληλα με το αυτοκίνητό σας για να διασφαλιστεί ότι ταιριάζουν απόλυτα και συγχρόνως ότι συνεργάζονται με τα υπόλοιπα μέρη, ακριβώς όπως είχαν σχεδιάσει στο χαρτί μηχανικοί και τεχνίτες της μάρκας.
 
Για αυτό το λόγο άλλωστε και σε συνδυασμό με την εξασφαλισμένη υψηλή ποιότητα κατασκευής, η SEAT προσφέρει 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικών και εργασίας. Γιατί είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα των εργασιών τους και την ποιότητα των ανταλλακτικών.

Σε εποχή έλλειψης έμπειρων μηχανικών, στα συνεργεία της μάρκας βρίσκεις SEAT experts

Φυσικά υπάρχει και το αντίστοιχα υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στο εξουσιοδοτημένο σέρβις της SEAT.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
Autotriti.gr