Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Mercedes-Maybach S 580 4MATIC.

Σε νέο Όμιλο οι Mercedes AMG, Maybach και G-Class!

2.361 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2021)

Ένα νέο επιχειρηματικό όμιλο με έμφαση στην πολυτέλεια που θα περιλαμβάνει τα μοντέλα AMG, Maybach και G-Class της Mercedes-Benz, σκοπεύει να ιδρύσει η Daimler!

Η Daimler βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών σχετικά με την εταιρική της δομή προκειμένου να μπορέσει να γίνει ακόμα πιο κερδοφόρα και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα του εξωτερικού τους επόμενους μήνες αναμένονται νέες αλλαγές. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η «μαμά» της Mercedes-Benz, Daimler, θα παρουσιάσει έναν νέο επιχειρηματικό όμιλο που θα περιλαμβάνει τις επιμέρους μάρκες AMG, Maybach και G-Class, κάτι που θα λάβει χώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου τον Σεπτέμβριο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η κίνηση αυτή έρχεται για να εξορθολογήσει το κόστος μάρκετινγκ και αποτελεί μέρος του σχεδίου του CEO της Daimler, Ola Kallenius, για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας. Μάλιστα, ο επικεφαλής της νέας επιχειρηματικής οντότητας έχει ήδη βρεθεί και θα είναι ο προϊστάμενος της AMG, Philipp Schiemer.
 
Μιλώντας για αυτή την εξέλιξη, ένας εκπρόσωπος της μάρκας υποστήριξε στην «Automobilwoche»: «Η ενίσχυση των υπομαρκών AMG, Maybach και G-Class είναι ένας σημαντικός πυλώνας στη στρατηγική της Mercedes-Benz. Δεν θα διατηρήσουμε μόνο την ανεξαρτησία, τις ισχυρές ταυτότητες και τις εξελισσόμενες εταιρικές κουλτούρες των μεμονωμένων εμπορικών σημάτων, αλλά και θα τις επεκτείνουμε και θα τις οξύνουμε».
 
Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν είναι ακόμη σαφές ποια επίσημη εταιρική δομή θα λάβει ο νέος όμιλος. Όμως επί του παρόντος δεν υπάρχουν τρέχοντα σχέδια αποσύνδεσης της νέας εταιρικής οντότητας από τη Mercedes μετά την ίδρυσή της.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL