Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο σύναψης συνεργασίας σε τεχνικά ζητήματα βρίσκονται η Fiat Chrysler Automobiles και η Hyundai Motor.

Σε συζητήσεις Fiat και Hyundai

1.777 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2017)

Σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο σύναψης συνεργασίας σε τεχνικά ζητήματα βρίσκονται η Fiat Chrysler Automobiles και η Hyundai Motor κάτι το οποίο ανακοινώθηκε από τα πιο επίσημα χείλη.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στα διεθνή μέσα ο CEO της Fiat, Sergio Marchionne, επιβεβαίωσε ότι οι δύο εταιρείες είναι σε διαπραγματεύσεις, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο ακόμα.
 
«Ήδη, αγοράζουμε εξαρτήματα από τη Hyundai ... θα δούμε αν μπορούμε να συμφωνήσουμε και σε άλλα σημεία, ειδικά για την ανάπτυξη της μετάδοσης κίνησης αλλά και της τεχνολογίας υδρογόνου», δήλωσε ο Marchionne στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα να ανακοινωθεί προς το παρόν».
Μάλιστα οι δημοσιογράφοι πήγαν ένα βήμα παραπέρα και ρώτησαν τον Marchionne αν αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να μετατραπεί σε συγχώνευση με τον ίδιο να απαντά «Δεν το πιστεύω».
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως δοθείσης της ευκαιρίας οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν τον 65χρονο διευθύνων σύμβουλο για την επιστροφή της Alfa Romeo στο πρωτάθλημα της Formula 1, με εκείνον να υπογραμμίζει πως η επιστροφή της ιταλικής φίρμας θα ενισχύσει την εικόνα της μάρκας, η οποία με τη σειρά της θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει την φήμη της στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

KIA
SEAT XENOIASTOI