ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Toyota C-HR: Είναι το φθηνότερο υβριδικό και Plug-in οικογενειακό SUV

(18/10/2024)
Το Toyota C-HR είναι το φθηνότερο υβριδικό και το φθηνότερο Plug-in hybrid οικογενειακό SUV
2 Φωτογραφίες »

Το Toyota C-HR είναι το φθηνότερο υβριδικό και το φθηνότερο Plug-in hybrid οικογενειακό SUV

- Το υβριδικό C-HR με τα 140 άλογα ξεκινάει από 28.400 ευρώ
- Το Plug-in hybrid είναι το μόνο κάτω από 40 χιλιάρικα (36.970 ευρώ)
- Είναι το πιο οικονομικό SUV σε βενζίνες το χρόνο (δίνεις 1.400 ευρώ)
- Έχει 6 χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και 11 χρόνια για τη μπαταρία

Το υβριδικό C-HR με τα 140 άλογα ξεκινάει από 28.400 ευρώ

Το νέο Toyota C-HR έχει καταφέρει να συνεχίσει την πετυχημένη εμπορική πορεία του προκατόχου του, συνδυάζοντας για μια ακόμη φορά την μοντέρνα και ριζοσπαστική σχεδίαση με την χαμηλή κατανάλωση που προσφέρει το 5ης γενιάς υβριδικό σύστημα της μάρκας. Πλέον μάλιστα, για 1η φορά στην βραχύχρονη ιστορία του μοντέλου, το C-HR προσφέρεται και ως Plug-in υβριδικό, δίνοντας μία επιπλέον επιλογή κινητήρα. Κοινό στοιχείο και στις δύο περιπτώσεις είναι το χαμηλό κόστος απόκτησης, αφού το C-HR είναι το πιο φθηνό υβριδικό SUV και ταυτόχρονα το πιο φθηνό Plug-in υβριδικό οικογενειακό SUV.

Πιο συγκεκριμένα, του C-HR με το φουλ υβριδικό σύστημα των 140 ίππων έχει αρχικό κόστος 28.300 ευρώ στην βασική εξοπλιστική έκδοση C-enter, τιμή που το κάνει το φθηνότερο υβριδικό στην κατηγορία του, αφού είναι 600 ευρώ πιο φθηνό από το δεύτερο πιο προσιτό οικογενειακό SUV της αγοράς, το Dacia Duster. Το πρώτο εξοπλιστικό επίπεδο περιλαμβάνει: 7 ιντσών πίνακα οργάνων, 8 ιντσών οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας, κάμερα οπισθοπορείας, LED φώτα μπροστά και πίσω, cruise control, θερμαινόμενους καθρέπτες κ.α.

Το Plug-in hybrid είναι το μόνο κάτω από 40 χιλιάρικα (36.800 ευρώ)

To C-HR είναι αυτή τη στιγμή το φθηνότερο Plug-in υβριδικό οικογενειακό SUV στην ελληνική αγορά με κόστος από 36.800 ευρώ. Είναι μάλιστα το μοναδικό -αρκετά- κάτω από το ψυχολογικό όριο των 40 χιλιάδων και κοστίζει 3.700 ευρώ λιγότερα από το δεύτερο πιο φθηνό Plug-in υβριδικό, το MG EHS των 40.500 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα ότι προσφέρεται από το επίπεδο εξοπλισμού C-ult, το οποίο είναι υπερπλήρες με ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη 8 ιντσών, LED φώτα μπροστά και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών κ.α. Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI