Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Συνολικά, η συνολική παραγωγή για το 2017 έφτασε τα 101.312 αυτοκίνητα, 33% περισσότερα από το 2016.

Σε θετική πορεία οι πωλήσεις Tesla

1.959 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2018)

Ενώ οι πωλήσεις της Tesla συνεχίζουν να αυξάνονται, πηγές αποκαλύπτουν ότι υπάρχει προβληματισμός γύρω από το Model 3. Διαβάστε γιατί.

Ο χώρος της αυτοκινήτου έχει στραμμένη τη ματιά του στην πορεία της Tesla και για αυτό, κάθε τρίμηνο που η αμερικάνικη εταιρεία παρουσιάζει τον αριθμό πωλήσεων για τα μοντέλα της, πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να βγάλουν συμπεράσματα.

Για το τελευταίο τρίμηνο του 2017, η εταιρεία, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε, κατάφερε να πουλήσει περισσότερα αυτοκίνητα από κάθε άλλο μήνα στην ιστορία της, με την αύξηση να φτάνει το 27% σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2016. Μάλιστα, και σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο του 2017, η αύξηση έφτασε το 9%, κάτι που φανερώνει τα μεγάλα βήματα που κάνει η Τesla σε μικρό χρονικό διάστημα.
 
Συνολικά, η συνολική παραγωγή για το 2017 έφτασε τα 101.312 αυτοκίνητα, 33% περισσότερα από το 2016. Παρά όμως, την θετική πορεία των πωλήσεων, πηγές από την Αμερική αποκαλύπτουν ότι η μάρκα είναι προβληματισμένη από την μέχρι τώρα επιτυχία του Model 3. Αυτό το γεγονός έρχεται σαν συνέχεια των αναφορών που έκαναν λόγο για μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση των Model 3 λόγω προβλημάτων στην γραμμή παραγωγής τους.

Ο Elon Musk πάντως ανέφερε ότι πολύ σύντομα, η Tesla θα είναι σε θέση να παράγει 5.000 Model 3 την εβδομάδα, χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα της κατασκευής τους. Οι ειδικοί αναλυτές έχουν αποκαλύψει ότι οι πωλήσεις τις μάρκας θα παρουσιάσουν σημαντική αύξηση από το δεύτερο τρίμηνο του έτους, όταν και η παραγωγή του Model 3 θα φτάσει τα επιθυμητά για τη μάρκα επίπεδα.
 

Hyundai
NISSAN