Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Όσον αφορά στα μηχανικά του μέρη, να υπενθυμίσουμε πως το ιαπωνικό μοντέλο στηρίζεται στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα TNGA της Toyota.

Όσον αφορά στα μηχανικά του μέρη, να υπενθυμίσουμε πως το ιαπωνικό μοντέλο στηρίζεται στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα TNGA της Toyota.

Σε θετική πορεία το Τοyota C-HR

2.818 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2017)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το crossover SUV της ιαπωνικής εταιρείας βρίσκεται ψηλά στις πωλήσεις των Ευρωπαίων.

H Toyota μπορεί να υπερηφανεύεται για την επιτυχία του C-HR στην Ευρώπη, σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σύμφωνα με αναφορές, τουλάχιστον το 80% της παραγωγής του Toyota C-HR έχει ήδη κρατηθεί μέσω παραγγελιών με την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία να αναμένει να πουλήσει συνολικά 100.000 αυτοκίνητα μόνο στην Ευρώπη το 2017.

Ο αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Τοyota στην Ευρώπη δήλωσε:« Έχουμε παραπάνω από δύο μήνες αναμονής. Πρέπει να επαναϋπολογίσουμε την διανομή για να αποφύγουμε την δυσαρέσκεια των πελατών ή μεγάλους χρόνους αναμονής.»
 
Όσον αφορά στα μηχανικά του μέρη, να υπενθυμίσουμε πως το ιαπωνικό μοντέλο στηρίζεται στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα TNGA της Toyota, την οποία φέρει και το νέο Prius. Όμως οι ομοιότητες των δύο μοντέλων δεν σταματούν εδώ, καθώς και το C-HR διαθέτει υβριδική έκδοση. Καρδιά του συστήματος είναι ο 1.800άρης κινητήρας, με τη συνδυαστική απόδοση να βρίσκεται στα 122 άλογα και τις εκπομπές CO2 να μην υπερβαίνουν τα 90 γρ./χλμ. Ο 1,2 λίτρων κινητήρας των 115 ίππων που εξοπλίζει την βασική έκδοση του C-HR προέρχεται από το Auris και συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό ή με αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων. Σε κάποιες ευρωπαϊκές αγορές διατίθεται και με 2λιτρο σύνολο βενζίνης. 
Τέλος στο πεδίο της τεχνολογίας και του εξοπλισμού το νέο μοντέλο της Toyota διαθέτει το πακέτο ασφαλείας, Toyota Safety Sense, σύστημα Park Assist καθώς και σύστημα Έξυπνης Εισόδου. Στον εξοπλισμό κατόπιν παραγγελίας μπορούν να προστεθούν φιμέ τζάμια, 18άρες ζάντες αλουμινίου και ηχοσύστημα JBL 8 πηγών με 9 ηχεία και ενισχυτή. 

Δείτε τις τιμές του και την δική μας δοκιμή με τον 1.200άρη κινητήρα και το συγκριτικό μας με τα άλλα μοντέλα της κατηγορίας του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
PEUGEOT